• Fastigheten
  • Entrén till fastigheten
  • Kontoret vid entrén
Tyresö
Kontor - Uthyres
Adress
Mediavägen 14A
Hyra
1 383 kr/kvm/år
Årshyra
684 576 kr/år
Kontorsarea
495 Kvm

För mer information kontakta

Susanne Askvall Susanne Askvall Lokalmäklare - Uthyrare susanne.askvall@bjurfors.se
070-976 91 06

Kontakta mäklaren för visning

Möblerad egen kontorsvåning i Tyresö

På plan 1 ligger detta kontor med 14 stora arbetsrum i varierade storlekar samt ett stort konferensrum. Kontoret är möblerat med allt som behövs för att driva verksamhet.
Till kontoret hör också ett mindre varulaget med varuintag genom port i markplan. Hiss finns som tar 400 kg. Bra skyltmöjligheter.

Planlösning

Eget varuintag på bottenvåningen. Entré från markplan med trappa upp till kontoret eller så kan man gå igenom lagret och ta hissen. Innanför entrén möts man av en stor öppen ytan, ett stort konferensrum samt kök med matplatser och white boardKontorsrummen ligger längst sidorna med glasväggar som avskärmning vilket ger ett väldigt ljust intryck. Kontoret har också ett arkivrum, 3 st wc varav en hwc. Alla kontorsrum är väl tilltagna så man kan sitta flera personer i varje.
Utanför fastigheten finns parkeringar och en uteveranda. Marken är stängslad och det finns en automatisk grind för att komma in. Skyltningsmöjligheter finns på flaggstång och plats på fasaden. Kontoret är 475 kvm på plan 1 och lagret är 20 kvm på bottenplan. 

Omgivning/Natur

På Mediavägen i Södra Lindalens industriområde med ett högt läge med utsikt. Ca 800 meter till flertalet bra restauranger. Grannar i området är Riddermarks Bil, Office Depot, Annas pepparkakor m.fl. 

Kommunikationer

Bussar från Tyresö centrum, Haninge centrum eller Gullmarsplan. Bushållplatsen ligger ca 300 meter från fastigheten.