Gemensamhetsytor
Sundbyberg
Kontorslokal - Uthyres
Adress:
Gesällvägen 33-35 plan 7
Hyra:
1 600 kr/kvm/år
Bruttoarea:
1 575 kvm

Modernt möblerat och inrett, bara flytta in!

Välkomna till ett representativt, möblerat, ljust och modernt kontor högst upp i huset. Egen terrass och en vacker ljusgård, högst upp i fastigheten. Kontoret erbjuder en mix av öppna kontorslandskap och ett antal stängda rum så som konferensrum och telefonrum i olika storlekar. Det finns två områden med kaffestation på kontoret samt två wcgrupper. I entrén finns bemannad reception som kan ta emot besök. I källarplan finns garageplatser att hyra, visst antal parkeringsplatser ingår. Promenadavstånd till t-bana.

Planlösning

Innanför entrén på gatuplan, finns en bemannad reception och loungeytor. Upp till kontoret på plan 7 kommer du antingen med två hissar som går i ljusgården, alternativt med transporthiss rakt in på kontoret. Innanför den egna entrén till kontoret möts du av en kaffestation med sittplatser. Kontoret inrymmer hela plan 7 med öppna kontorslandskap och ett antal stängda rum så som små och stora konferenser och telefonrum. Kontoret är möblerat med ca 75 arbetsplatser. Till kontoret hör också en takterrass. På plan 3 finns gemensamhetsytor, så som lunchrum och loungeytor. För att få en bra bild av kontoret se VR film som hittas under bilder.

På plan 3 finns även ett kontor om 650 kvm till uthyrning.

 

Omgivning

Med direkt närhet till Enköpingsvägen ligger fastigheten. Diverse restauranger finns i närområdet samt Coop och systembolaget.

Kommunikationer

Ca 5 minuters promenad till/från kontoret ligger T-bana Hallonbergen. Diverse bussar går utanför kontoret vid hållplats Sundby södra och östra.

Övrigt

El, 115 kr/kvm/år

Anläggningsförvaltning så som reception, städ, vakt/rondering, brandlarm 183 kr/kvm/år

Garageplatser, 12 000:-/år/st

P-platser, 10st parkeringsplatser utomhus ingår.

Ansvarig Mäklare

Susanne Askvall
Susanne Askvall Lokalmäklare - Uthyrare susanne.askvall@bjurfors.se
070-976 91 06

Biträdande Mäklare

Rico Cigel
Rico Cigel Reg. Fastighetsmäklare - Lokalmäklare - Uthyrare - Cert. företagsmäklare rico.cigel@bjurfors.se
070-782 00 88