Fastigheten
Huddinge
Kontor - Uthyres
Adress:
Gymnasievägen 22
Bruttoarea:
780 Kvm

Möjlighet att hyra egen kontorsfastighet

Vid Huddingevägen ligger denna fastighet med en byggnad i två plan. Det finns gott om parkeringar på både fram- och baksida. Kontorsrummen i fastigheten är av varierade
storlekar. Ett större kök med matplats och uteplats finns. Byggnaden har 3 entréer så möjligheten finns för att dela av den. I dag hyrs fastigheten ut till ett kontorshotell.

Planlösning

Innanför huvudentrén finns en reception. Både till höger och vänster finns kontorsrum i blandade storlekar en del med glasväggar ut mot korridor. Längre ner i kontoret finns ett större kök med matplats och en uteplats. Här finns också ett konferensrum. Vänstra delen av byggnaden är som en egenhusdel men som är sammanbyggd med övriga byggnaden. Till övervåningen kommer man via två stycken trappuppgångar en på högra sidan av byggnaden och en på den vänstra sidan. På övervåningen finn ett antal olika kontorsrum i varierande storlekar. På både fram- och baksida av byggnaden finns det parkeringsplatser. Byggnaden har också ett källarplan för förvaring.

Kommunikationer

Diverse bussar på Huddingevägen till Gullmarsplan eller till Huddinge centrum. Med bil ca 15 minuter till Stockholm city.

Ansvarig Mäklare

Susanne Askvall
Susanne Askvall Lokalmäklare - Uthyrare susanne.askvall@bjurfors.se
070-976 91 06