Fastighet
Stockholm
Industrilokal - Uthyres
Adress:
Tryckfärgsvägen 2
Lokalarea:
2 216 kvm

Möjlighet!

Välkommen till Tryckfärgsvägen 2 i Upplands-bro – en plats där potential möter möjlighet!

Denna imponerande lokal erbjuder en mångsidig och expansiv miljö som öppnar dörrarna till en mängd olika verksamhetsområden.

Med två stora portar och generös uppställningsplats eller parkering på framsidan, är denna lokal idealisk för företag som kräver smidig logistik och effektiv hantering av varuflöden. Den imponerande takhöjden skapar en känsla av rymd och möjlighet, perfekt för industriell verksamhet, lagerhantering eller till och med kreativa produktioner.

Beläget i ett strategiskt och växande område, erbjuder Tryckfärgsvägen 2 närhet till viktiga transportnät och affärsdestinationer. Detta gör det till en attraktiv plats för företag som söker synlighet och tillgänglighet i samband med sin verksamhet.

Oavsett om det är för lager, produktion eller distribution, kommer denna lokal på Tryckfärgsvägen 2 att fungera som den perfekta plattformen för att driva framgångsrika affärer och möta framtida utmaningar med tillförsikt och flexibilitet. Missa inte chansen att ta del av alla möjligheter som denna dynamiska plats har att erbjuda!

Planlösning

Genomgående öppen planlösning på hela lokalen med stora möjligheter till många olika verksamheter. 1 tr upp finns 2 stora omklädningsrum med fräscha duschar. Finns även hiss upp. Längre fram på andra våningen finns ett öppet utrymme för olika aktiviteter eller öppet kontorslandskap.

Stor entré med reception, sen vidare till hela öppna lokalen med en stor och öppen yta. Till vänster om receptionen finns ett litet pentry och wc längre fram.

Uppvärmningen är bergvärme, hela plattan har golvvärme. Det finns en elpatron på 34 kW som kan användas vid kyla eller backup, den används idag inte. Det finns också kyla att koppla på till friskluften. 

Ventilation: FTX

 

Omgivning

Fastigheten är belägen inom Skällsta industriområde i direkt anslutning till Västeråsbanan i anslutning till samhället Bro samt även Bro Park och Bro Hof Slott. Fastigheten gränsar till Enköpingsvägen just efter korsningen med Håtunavägen som utgör infart till Bro. Detta innebär att fastigheten har ett mycket gott skyltläge och god tillgänglighet till E18.

Kommunikationer

Pendeltåg till centrala Stockholm finns i Bro Centrum beläget ca 1 km från fastigheten.

Övrigt

Vänligen gå i kontakt med mäklaren för att boka visningar.

Ansvarig Mäklare

Rico Cigel
Rico Cigel Affärsområdeschef Uthyrning & Företagsförmedling rico.cigel@bjurfors.se
070-782 00 88