• Hela byggnaden med lokal nr 1 markerad
  • Gårdsplan
  • Ritning
Värmdö
Industri - Uthyres
Adress
Hålluddsvägen 2
Hyra
1 600 kr/kvm/år
Årshyra
324 800 kr/år
Lokalarea
203 Kvm

För mer information kontakta

Patrik Ageman Patrik Ageman Reg. Fastighetsmäklare - Transaktionsrådgivare patrik.ageman@bjurfors.se
070-782 00 87

Kontakta mäklaren för visning

Nybyggd industrilokal Ekobacken-Värmdö

Nybyggd industrilokal med bästa läge i Ekobacken/Värmdö. 203 kvm med gavelläge fördelat på två plan uthyres fr.o.m. juni 2019.

Planlösning

Lokal nummer 1 med bästa läget i i BRF Ekobacken Företagsby. Första och närmaste lokalen med gavelläge i byggnaden. Modern och yteffektiv lokal om 203 kvm fördelat på två plan. Nedre plan är en pelarfri hall med stor Prido vikport (4,2 meter) och rejäl takhöjd, (4,7 meter) mycket väl lämpad för produktion, lager, verkstad eller liknande. Övre plan nås med interntrappa och används lämpligen som kontor, personalutrymme eller liknande. Mycket ljust och trevligt våningsplan med fönster i  fram- och bakkant samt mot gaveln, vilket är ovanligt i denna typ av lokaler. Takhöjd på övre plan är 2,5 meter. Övre plan inreds enligt överenskommelse, förlsagsvis med kontor, kök och wc/dusch.
Mekanisk till- och frånluftsventilation. Uppvärmning genom golvburen fjärrvärme. Gemensam oljeavskiljare, trappa mellan våningsplanen. 

Från övervåningen har varje lokal direkt utgång till en loftgång. Loftgångens huvudsakliga syfte är att fungera som utrymningsväg, men den kan även användas som separat entré till övervåningen samt som liten gemensam uteplats.

Till varje lokal tillhör två p-platser och det kan gå att hyra extra platser (500 kr/plats/månad) för den som har större behov av parkeringsyta. Staketomgärdad och asfalterad gårdsplan med grindar som hålls låsta efter arbetstid.

Omgivning/Natur

Ekobacken är ett nyutvecklat område som ligger i Värmdö kommun, cirka två kilometer söder om Gustavsberg och strax öster om köpcentret Värmdö Marknad. 

Inom promenadavstånd från Ekobacken finns Värmdö Marknad med bland annat matvarubutiker, bygghandel, möbelaffärer, lunchrestaurangeroch trädgårdsbutik.

Ekobacken utgörs till hälften av tomter avsedda för företag vars verksamhet är antingen miljöinriktad, eller på annat sätt samhällsnyttig. Den andra hälften av området förblir naturmark med gångvägar, hästbeten, ridstigar, strövområden och dagvattendammar. Hela området är 550 000 kvadratmeter, varav 260 000 kvadratmeter är kvartersmark för företag. Det innebär att alla kvarter har närhet till naturen.

Kommunikationer

Utmärkt logistiskt läge i Ekobackens företagsby, med snabb och smidig på- och avfart invid Värmdöleden och bara några hundra meter från Värmdö marknad.

Ekobacken ligger lättillgängligt ca 10 min från Södra länken mellan Hålluddsavfarten och Ingarö-korset längs väg 222, cirka 18 kilometer väster om Slussen. Slussen nås med buss 474 eller 425 på 25 minuter.

Till Gustavsberg är det bara två kilometer och flera busslinjer passerar Värmdö Marknad och Ekobacken. Busshållplatser finns färdiga för att bussarna ska kunna gå igenom området när det är färdigutvecklat.