• Exteriör illustration
  • Exteriör med lokalen markerad
  • Illustration översikt
Helsingborg
Butik - Uthyres
Adress
Oceankajen 8
Lokalarea
114.5 Kvm
Lokalarea
115 Kvm

För mer information kontakta

Peter Borgelin Peter Borgelin Reg. Fastighetsmäklare peter.borgelin@bjurfors.se
+0705903468
070-590 34 68

Kontakta mäklaren för visning

Nybyggd lokal Oceanhamnen

Bli den första att starta upp affärsverksamhet i helt nybyggd lokal i frontlinje mot havet på kajpromenaden och Öresund som granne.

Beskrivning

Nya området Oceanhamnen ligger på ett spektakulärt läge precis vid stadens inlopp. Här kommer när allt är klart att rymma fyra bostadskvarter med cirka 350 bostäder. Tre kontorsbyggnader med spännande arkitektur på pirspetsen ska ge plats för 32 000 kvadratmeter verksamhetslokaler och service nära vattnet. I området ska det också finnas en kajpromenad, ett torg, en park i torrdockan samt en kanal genom piren där småbåtar kan passera. Och för att ytterligare öka närhet till centrum och mer rörelse i kvarteret kommer en gång- och cykelbro från Knutpunkten att stå färdig samtidigt som den första inflyttningen i området. Med bron blir det möjligt för gående och cyklister från Oceanhamnen att på bara någon minut nå tåg, bussar och färjor i Helsingborg C.

 

I Sernekes projekt Tre Vågor har Bjurfors Näringsliv fått uppdraget att hyra ut en helt nybyggd lokal i markplan med fönster och entré mot havet. Här får ni möjlighet i bostadsfastighetens entréplan precis vid kajpromenaden med Öresund som granne möjlighet att vara den första att bedriva affärsverksamhet med preliminärt tillträde Q1 2020.

 

Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Mikael Ekman och presentera hur du och ditt företag skulle vilja nyttja denna underbara lokal.

Planlösning

Nybyggd affärslokal om ca 114,5 kvm beläget på hörna med takhöjd om ca 3,8 meter. Öppen planlösning med bra skyltmöjligheter och ev. uteservering (föreningen förfogar över ca 1,5 m till fastighetsgräns). Serneke åtar sig att göra klart lokalen med vitmålade väggar samt pentry & HWC, resterande inredning lämnas åt hyresgäst att sätta sin egen prägel. Eget FTX-aggregat monteras i respektive lokal. För detaljerad lokalstandard vänligen se bifogat dokument under "dokument & länkar".

Inte lämplig som restaurang då tekniska förutsättningar fattas, kan ev. åtgärdas på hyresgästs eget initiativ.