• Lokalen - första delen i hörnläge
  • Mellandelen av lokalen med andra ingången
  • Nytt och modernt kök
  • Helkaklad wc med dusch
  • Bakre delen av lokalen för tex backoffice, lager, mötesrum eller liknande
  • Fasadbild
  • Entrén Rosengatan 8
  • Planritning 1012/1013 - Skissen är inte skalenlig och kan skilja sig från verkligheten
  • Lokalkarta
  • Karta Stockholm norrort
Sundbyberg
Kontorsfastighet
Adress
Rosengatan 8
Pris
8 100 000 kr

För mer information kontakta

Larssan Lundberg Larssan Lundberg Reg. Fastighetsmäklare - Transaktionsrådgivare larssan.lundberg@bjurfors.se
08-410 396 07
070-976 91 07

Kontakta mäklaren för visning

För mer information kontakta

Karl Ewaldh Karl Ewaldh Reg. Fastighetsmäklare - Transaktionsrådgivare karl.ewaldh@bjurfors.se
08-410 396 19
070-976 91 19

Kontakta mäklaren för visning

Nybyggd stor brf-lokal om 613 kvm

I citynära läge och med mycket goda kommunikationsmöjligheter säljes nu en stor nyproducerad hörnlokal på gatuplan i brf form. Perfekt som showroom, mottagning, kontor, lager eller verksamhet med begränsat kundflöde. Öppen planlösning med pelare. Fullutrustat kök samt badrum med dusch och extra wc. Endast 3-4 min promenad till T-bana, pendeltåg, tvärbana och bussar. Nära Bromma flygplats.

Juridisk person ok som köpare. Krav att köpare är momsregistrerad. Tillträde asap eller enligt överenskommelse.

Planlösning

Lokalen är inredd med moderna ljusa materialval av bra kvalitét. Idag har den öppen planlösning med möjlighet att dela in i fler rum. Första delen av lokalen är i hörnläge med representativa fönster i valv och gör den delen av lokalen både ljus och representativ för kunder. Den andra delen är mer anpassad för mötesrum, kontor eller verksamhet som inte har behov av skyltningsläge.

Köket är av märket HTH med ljusa luckor, ljus arbetsyta samt kakel på väggen. Vitvaror från Siemens med kyl/frys, spis, dsikmaskin.

Badrummet och wcn är helkaklade väggar och med klinkergolv. Badrummet har duschhörna, handfat och spegelprytt badrumsskåp, handdukstork, spotlightbelysning och förberedelse för tvättmaskin.

Modernt, nytt och flexibelt - anpassat för att vara representativt för en verksamhet.

Omgivning/Natur

Lokalen är belägen i centrala Sundbyberg med en blandning av bostäder, kontor, butiker och service.
Inom 5 minuters promenad har du tillgång till det mesta du kan någonsin behöva såsom restauranger, gym, systembolag, bageri, frisör, café, matbutiker, pubar, butiker, apotek, brevlådor och mycket mer.

Sundbybergs centrum har under senare år genomgått en kraftig upprustning och förtätning, bl.a. ”Signalfabriken” med bostäder och lokaler, Swedbanks nya huvudkontor, nyproducerade bostäder i bl.a. Annedal, utmed Bällstaån och vid Ulvsundasjön.

Kommunikationer

Lokalen ligger mitt i ett av Stockholm-norrorts bästa kommunikationsnav.
Inom endast 1-3 minuters promenad har du tillgång till följande transportmedel;
Tunnelbana (blå linje) Kungsträdgården-Hjulsta.
Tvärbanan mellan Solna station och Sickla udde.
Pendeltåg 35 mellan Nynäshamn och Bålsta.
Ett flertal fjärrtåg.
Buss 113 mellan Solna Centrum - Blackebergs gård
Buss 152 mellan Bromma flygplats - Liljeholmen
Buss 504 mot Rissne via Stora Ursvik
Buss 506 mellan Karolinska sjukhuset - Hallonbergen
Buss 509 mellan Brommaplan - Danderyds sjukhus
Buss 515 mot Odenplan via Solna station
Dessutom är det närhet till E4 och E18 vilket gör att du snabbt är ute på de stora lederna.

Övrigt

LOKALINFORMATION:
Area: 613 kvm
Årsavgift till brf: 377 041 kr/år
Fastighetsskatt: 102 737 kr/år
Total månadskostnad (årsavgift + fastighetsskatt): 39 982 kr/mån (exklusive moms)
Värme och vatten ingår i årsavgiften. Lokalinnehavaren tecknar eget abonnemang för el, internet och försäkring.
Andelstal 7,97%

OM BRF LAMPFABRIKEN
Brf Lamfabriken äger fastigheten Råsten 3 i Sundbybergs kommun med adress Rosengatan 8 samt Prästgårdsgatan 9. Föreningen består av 71 bostadslägenheter och 20 lokaler samt flertalet garage och p-platser. Hela fastigheten byggdes om från fabrik till bostäder under 2013-2015. Föreningen bildades 2014 och de första boende fick flytta in i februari 2015.

GODKÄNDA ÄNDAMÅL
Lokalerna lämpar sig för verksamheter såsom kontor, showroom, lager, mäklarfirma, mottagning eller annan verksamhet som inte har ett stort kundflöde dagligen.
Lokalerna får ej nyttjas som permanentbostad så man kan således inte skriva sin folkbokföringsadress i lokalerna.
Tillåtelse att hyra ut lokalen i andra hand ges av bostadsrättsföreningens styrelse.

Verksamheter som inte lokalerna är lämpade för och kommer således ej att godkännas är restaurang, café, livsmedel eller butik.

Juridisk person som köpare är ok. Krav att köpare är momsregistrerad.

Instruktion om försäljning

FÖRUTSÄTTNINGAR

Försäljningsprospektet grundar sig på information som erhållits från säljaren samt från andra källor. Ingen garanti lämnas avseende innehållets riktighet. Säljaren samt Bjurfors Näringsliv friskriver sig uttryckligen från allt ansvar, eventuella fel eller ofullständigheter i prospektet eller i annan information, muntlig eller skriftlig, som tillhandahålls intressent till fastigheten.

Köpare av fastigheter har en långtgående undersökningsplikt. Spekulanter uppmanas därför att inför ett eventuellt förvärv noggrant utföra sin undersökningsplikt avseende fastighetens skick och övriga frågor som är av vikt för spekulanten.

Mottagare av prospektet förbinder sig att endast använda den för detta ändamål och inte kopiera eller delge den till andra utan skriftligt tillstånd.

Säljaren förbehåller sig rätten att avböja bud, avsluta pågående förhandlings- eller försäljningsprocess eller ändra ovan angivna riktlinjer utan att ange skäl för detta.

FÖRSÄLJNINGSPROCESSEN

Potentiella köpare inbjuds härmed, på basis av detta prospekt, att lämna indikativa bud på fastigheten. Buden ska anges med hänsyn tagen till eventuell latent skatteskuld.

Försäljningen kommer att genomföras som en bolagsaffär i vilket aktierna i de bolag som äger fastigheten överlåtes. Inga finansieringsvillkor medges. Köparen står för egna förvärvskostnader.

10 % av fastighetsvärdet erlägges i form av handpenning på dagen för tecknande av köpekontrakt/aktieöverlåtelseavtal. Resterande del av köpeskillingen erläggs på tillträdesdagen.

Fastigheten och bolaget överlåtes i befintligt skick och ägaren kommer att friskriva sig från allt ansvar för faktiska fel och brister, rättsliga fel, rådighetsfel och andra fel som ansvar för s k dolda fel. Spekulanter skall tillsammans med bud även lämna en kortfattad beskrivning av spekulant samt redogöra för tänkt finansieringsstruktur. Möjlig tillträdesdag skall anges. Spekulanter kommer ges tillfälle att genomföra en såväl teknisk som ekonomisk Due Diligence av fastigheten och bolaget.