• Fastigheten
  • Fastigheten
  • Bv vekstad/lager lokal
Södertälje
Lager - Uthyres
Adress
Morabergsvägen 39
Årshyra
271 200 kr/år
Lokalarea
140 Kvm

För mer information kontakta

Susanne Askvall Susanne Askvall Lokalmäklare - Uthyrare susanne.askvall@bjurfors.se
070-976 91 06

Kontakta mäklaren för visning

Nyproducerade verkstads-/lager-/kontorslokaler

Inflyttningsklara, moderna och nybyggda verksamhetslokaler med ett mycket bra läge bredvid E4:an. Lokalerna är fullt inredda med mycket fräscha och påkostade materialval. Allt ingår i hyran. Kyla finns.

Planlösning

På markplan finns lager-/verkstadslokalen med stor industriport 3,50 m bred x 4,20 m hög och vanlig entrédörr. Verkstadsgolvet är ett lättskött epoxigolv. Här finns också golvbrunn med oljeavskiljare, 3 fas uttag och en utslagsvask med vattenslang. Under trappan finns ett förråd.

Till övervåningen kommer du antingen med interntrappa i lokalen eller med hiss på kortsidan av fastigheten. Här finns ett välutrustat kök med mikrovågsugn, diskmaskin och en kyl med frysfack. Övervåningen har snygga grå kontorsmattor och kontoret ligger avskilt bakom en glasvägg. Ett större badrum med duschvägg finns också på detta plan.

Omgivning/Natur

Expanderande Morabergs industriområde ligger norr om Södertälje med ett utmärkt logistiskt läge med påfart till E:4 och E:20. I området finns Södertäljes största handelsplats med Ica Maxi, Systembolaget, Biltema, K-Rauta, Rusta m.fl.

Kommunikationer

Med bussförbindelser från Södertälje station tar det ca 10 minuter. Ca 15 minuters bilfärd till Stockholm city.

Övrigt

All inclusive hyra, totalt 22 600 kr/mån exkl moms. Allt ingår, så som el, (bergvärme) värme, kyla, va,  fastighetsskatt och fiber.