Kontor på 1 tr
Haninge
Kontor - Uthyres
Adress:
Storängsvägen 38 A
Hyra:
1 250 kr/kvm/år
Årshyra:
287 500 kr/år
Bruttoarea:
230 Kvm

Nyrenoverat kontor med egen entré

På övervåningen ligger det nyrenoverade kontoret med egen entré. Det finns sex stycken kontorsrum alla med fönster och ett med braskamin. Stort kök med matplats samt ett större badrum med dusch. Kontoret har också en egen takterrass i söderläge.

Planlösning

På övervåningen av fastigheten ligger kontoret. Kontoret har en egen entré. Innanför entrén ligger fem stycken kontorsrum till höger i lokalen, alla med fönster. Efter kontorsrummen kommer man till en öppen köksdel med ett kök och plats för stort matbord. Längst ner i lokalen ligger ett större kontorsrum och ett badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. På denna sida av kontoret kommer man också ut på den egna stora terrassen. Hela kontoret har kontorsmattor som ger en behaglig ljudmiljö. 

Omgivning/Natur

5 minuters promenad till Vendelsö centrum. Med bil ca 10 minuter till Haninge centrum med all tänkbar service. Ca 5 minuter till Trollbäckens centrum.

Kommunikationer

Pendeltåg till Haninge centrum och sedan buss till Vendelsö centrum. Buss 807 går mellan Vendelsö centrum och Gullmarsplan.

Ansvarig Mäklare

Susanne Askvall
Susanne Askvall Lokalmäklare - Uthyrare susanne.askvall@bjurfors.se
070-976 91 06