• Fastigheten
  • Entré
  • Kontoret
Lidingö
Kontor - Uthyres
Adress
Vasavägen 82
Hyra
1 500 kr/kvm/år
Årshyra
477 000 kr/år
Kontorsarea
318 Kvm

För mer information kontakta

Susanne Askvall Susanne Askvall Lokalmäklare - Uthyrare susanne.askvall@bjurfors.se
070-976 91 06

Kontakta mäklaren för visning

Öppet ljust kontor i nyrenoverat toppskick

Nyrenoverat modernt kontor med både öppna ytor och kontorsrum i varierade storlekar bakom glasväggar. Här finns också ett större konferensrum Fönster åt två håll vilket ger ett mycket ljust intryck. Ett fullt utrustat Ballingslövs kök finns. Tre stycken wc varav en med dusch.

Planlösning

Med egen entré på plan 2 kommer man in i den öppna ljusa kontorslokalen. Alla kontorsrum och konferensrummet på höger sida har glasväggar vilket ger ett mycket ljust intryck. Lokalen har akustikplattor med ledbelysning. I den öppna ytan längst in ligger ett fullutrustat kök i modern färg från Ballingslöv med diskmaskin, kyl, frys, ugn, mikrovågsugn samt kokplattor. Vid entrén finns en wc med dusch och längre in i lokalen ytterligare två wc. Det finns ett rum som har en generös takhöjd om 2,97m. Arkivrum/serverrum  med extra gallergrind finns längs in i lokalen. Lokalen är mycket påkostad och nyrenoverad.

Omgivning/Natur

Lokalen ligger i Hantverkshuset på Lidingö med diverse företag som grannar. Här finns också Lidingös post. Restauranger finns på gångavstånd i området.

Kommunikationer

Busshållplatser utanför fastigheten med bussar till Ropsten.