Simrishamn
Bostadsfastighet
Adress
Stora Rådmansgatan 27
Pris
9 800 000 kr
Tomtarea
393 Kvm

För mer information kontakta

Mats Lundberg Mats Lundberg Reg. Fastighetsmäklare mats.lundberg@bjurfors.se
040-608 30 11

Kontakta mäklaren för visning

På första parkett

En spännande fastighet med enorma möjligheter är nu till salu i Simrishamn.

Fastighetsbeskrivning

”Enastående läge i gamla stan med full utsikt över småbåtshamnen och havet. En kort promenad till Simrishamns unika strand och härliga strövområden.

En spännande fastighet med enorma möjligheter är nu till salu! I folkmun är det Welinders Golv och på senare tid Miljögolv och Miljöhuset som preciserar var vi befinner oss. För den äldre befolkningen i staden finns minnen av Randfabriken och Ehrnbergs Läderfabrik men även Hasses Bil.

Här blickar man ut över Simrishamns småbåtshamn och folkvimlet längs sjöfartsstråket samtidigt som man är mitt i stadens utbud av affärer, restauranger och caféer.

Det ursprungliga huset med adress Repslagaregatan är ett gathus i 1½ plan med källare byggt 1929. Ståtligt, vackert och välskött! Den lägre delen i ett plan och närmast småbåtshamnen byggdes till på 1960-talet. Total yta på bottenplan är ca 350 kvm, därtill finns ett öppet ovanplan om ca 100 kvm, vindsplan samt källare om ca 85 kvm.

Fastighetsägaren flyttar sin nuvarande butik och lager. En hyresgäst har sagt upp sig och stängt sin butik.
Stadsplanen från 1951 anger att området även är för bostadsändamål. Visst vore det väl ett ypperligt tillfälle att kombinera bostad och verksamhet? Inred och skapa ditt egna drömboende, eller bygg om till ett par lägenheter. Valet är ditt. Dags att skapa ny historia!

Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Erica Nilsson för mer info och visning.”

Jag håller semester mellan 16 juli – 9 augusti. Under denna period kommer min vikarie Amanda Andersson att vara behjälplig och företräda mig via min mail. Ni kan även nå henne via telefon på 0701–64 67 20.
Önskar er en härlig sommar!

Instruktion om försäljning

FÖRUTSÄTTNINGAR

Försäljningsprospektet grundar sig på information som erhållits från säljaren samt från andra källor. Ingen garanti lämnas avseende innehållets riktighet. Säljaren samt Bjurfors Näringsliv friskriver sig uttryckligen från allt ansvar, eventuella fel eller ofullständigheter i prospektet eller i annan information, muntlig eller skriftlig, som tillhandahålls intressent till fastigheten.

Köpare av fastigheter har en långtgående undersökningsplikt. Spekulanter uppmanas därför att inför ett eventuellt förvärv noggrant utföra sin undersökningsplikt avseende fastighetens skick och övriga frågor som är av vikt för spekulanten.

Mottagare av prospektet förbinder sig att endast använda den för detta ändamål och inte kopiera eller delge den till andra utan skriftligt tillstånd.

Säljaren förbehåller sig rätten att avböja bud, avsluta pågående förhandlings- eller försäljningsprocess eller ändra ovan angivna riktlinjer utan att ange skäl för detta.

FÖRSÄLJNINGSPROCESSEN

Potentiella köpare inbjuds härmed, på basis av detta prospekt, att lämna indikativa bud på fastigheten.

10 % av fastighetsvärdet erlägges i form av handpenning på dagen för tecknande av köpekontrakt.

Resterande del av köpeskillingen erläggs på tillträdesdagen.

 

Tidplan

FÖR DENNA FÖRSÄLJNINGSPROCESS AVSES TIDPLANEN ENLIGT NEDAN FÖLJAS.

Visning av fastigheten sker efter överenskommelse. 

Vänligen kontakta Fastighetsmäklare Erica Nilsson  0701-64 67 37 för information och visning.