Övre plan
Värmdö
BRF Industrilokal
Adress:
Hålluddsvägen 14
Avgift:
11 779 kr/mån
Lokalarea:
278 kvm

Påkostad lokal med hiss, lager och kontorsytor

Mycket fint inredd lokal om ca 203 kvm i två plan plus entresol om ca 75 kvm. Lokalen är inredd med kontor, konferensrum, badrum/wc och ett exklusivt kök. Två parkeringsplatser tillhör lokalen.
Mycket bra läge intill väg 222 ca 10 minuter från Södra länken.

Planlösning

Entréplan mäter drygt 100 kvm med en generös takhöjd, framför entresolplanet är det 4,7 m och under entresol ca 2,24 m. Portar om 4 x 4,5 m.  Väggar mot grannlokaler har reglats upp och isolerats med mineralull för ljudreducering. I de nya väggarna mot grannlokalerna har 1 mm inbrottsplåt monterats och utanpå den har OSB och gipsskiva monterats. Befintlig trappa har tagits bort och ersatts av en spiraltrappa och hiss. Säkerhetsdörr har monterats och väggar i entré har 1 mm inbrottsplåt. Ett rum om ca 10 kvm har byggts och väggarna i detta rum har 2 mm inbrottsplåt, både in mot egna lokalen men också mot grannlokalen. Golvbrunn kopplad till oljeavskiljare.

Entresolplanet inrymmer 1 badrum med wc, tvättställ och tvättmaskin. På planet finns även 3 st avdelade rum. Takhöjd på entresolplan är 2,18 m

Övre plan om drygt 100 kvm med konferensrum, 2 avskilda arbetsrum, 1 st serverrum, städskrubb och wc/dusch. Exklusivt och fullutrustat kök samt helkaklat badrum med dusch. Inredningen är påkostad och håller en mycket hög standard. Ovan det nya nedpendlade akustikundertaket finns ytterligare 100mm isolering mot yttertak för att minska utifrånkommande kyla och värme. LAN-uttag finns i konferens- och arbetsrummen. Förberett med 4 st vattenburna radiatorer. 

Omgivning

Ca 10 min med bil till/från Södra länken till avfart Hålludden/Artipelag innan Gustavsberg. Närhet till
Gustavsbergs hamn med stort utbud av restauranger och butiker. Så även till Värmdö Marknad med Stora Coop och övrig
shopping.

Kommunikationer

Buss till Slussen tar ca 30 minuter.

Brf Ekobacken Företagsby

Brf Ekobacken Företagsby består av 26 st lokaler. 

Lokalen är ansluten till ett gemensamt internetabonnemang (fiber) för 399 kr/mån

Golvvärme i bottenplan faktureras via föreningen efter förbrukning. 

 

 

Ansvarig Mäklare

Gustav Sandström
Gustav Sandström Reg. Fastighetsmäklare - Transaktionsrådgivare gustav.sandstrom@bjurfors.se
070-782 00 90