• Byggnaden mot gatan
  • Innergården
  • Nymålade tak och fasader
Trelleborg
Bostadsfastighet
Adress
Storgatan 16
Pris
5 395 000 kr
Uthyrbar area
360 kvm
Hyresintäkt vid fullt uthyrt
686 124 kr/år

För mer information kontakta

Torbjörn Persson Torbjörn Persson Reg. Fastighetsmäklare torbjorn.persson@bjurfors.se
040-608 38 81

Kontakta mäklaren för visning

Renoverat hyreshus i lugnt samhälle

Nyligen renoverat hyreshus med sex lägenheter i Klagstorp mellan Anderslöv och Smygehamn.

Fastighetsbeskrivning

Fastigheten ligger på Storgatan mitt i Klagstorp. På fastigheten står längs gatan en putsad byggnad i 1,5-plan under valmat tegeltak. I vinkel in på gården ligger en putsad 1,5 plans byggnad under sadeltak av plåt.

Det finns totalt sex lägenheter i huset , varav en 1:a på 40 kvm, tre 2:or på mellan 50 och 70 kvm samt två 3:or på 60 och 90 kvm.

Två av lägenheterna blev nybyggda runt år 2014-15. Dessa är på ca 50 kvm och har helkaklade badrum, klinkergolv i kök/vardagsrum, hall och badrum samt parkettgolv i sovrum.  Av de fyra övriga lägenheterna har tre helkaklade badrum från år 2014-15 och ett från år 2018. En lägenhet har nyare kök och tre äldre men vitvaror har bytts efterhand. På golven ligger trägolv eller laminatgolv.

I tvättstugan finns nyare Miele maskiner. Två tvättmaskiner och två torktumlare. I källaren under huset mot gatan finns lägenhetsförråd.

Byggnaderna är troligen uppförda runt förra sekelskifte.Konstruktionen är tegel som putsats. Alla fönster är av typen isolerglas och byttes 2016-17 förutom i de nybyggda lägenheterna som är från 2014-15. Plåttaket målades för några år sedan. Även fasaderna är målade på senare år. Uppvärmning sker med luft/vatten-värmepump. De nyare lägenheterna har FTX- ventilation och de äldre självdrag. OVK godkänd 2016-06-08. Energibesiktning utförd 2017-02-17.

På gården ligger singel. Mot söder finns en mindre lättskött trädgård med utsikt över fälten.

Omgivning/Natur

Klagstorp ligger mellan Anderslöv och Smygehamn och är ett samhälle med knappt 500 invånare. Bebyggelsen består av en och flerfamiljs hus. 

Kommunikationer

Regionbuss 184 kör till Trelleborg C varifrån det går tåg och buss vidare mot Malmö mm. 

Närservice

Det finns Icaaffär, pizzeria samt låg- och mellanstadieskola på orten.

Instruktion om försäljning

FÖRUTSÄTTNINGAR

Försäljningsprospektet grundar sig på information som erhållits från säljaren samt från andra källor. Ingen garanti lämnas avseende innehållets riktighet. Säljaren samt Bjurfors Näringsliv friskriver sig uttryckligen från allt ansvar, eventuella fel eller ofullständigheter i prospektet eller i annan information, muntlig eller skriftlig, som tillhandahålls intressent till fastigheten.

Köpare av fastigheter har en långtgående undersökningsplikt. Spekulanter uppmanas därför att inför ett eventuellt förvärv noggrant utföra sin undersökningsplikt avseende fastighetens skick och övriga frågor som är av vikt för spekulanten.

Mottagare av prospektet förbinder sig att endast använda den för detta ändamål och inte kopiera eller delge den till andra utan skriftligt tillstånd.

Säljaren förbehåller sig rätten att avböja bud, avsluta pågående förhandlings- eller försäljningsprocess eller ändra ovan angivna riktlinjer utan att ange skäl för detta.

FÖRSÄLJNINGSPROCESSEN

Potentiella köpare inbjuds härmed, på basis av detta prospekt, att lämna indikativa bud på fastigheten. Buden ska anges med hänsyn tagen till eventuell latent skatteskuld.

Försäljningen kommer att genomföras som en bolagsaffär i vilket aktierna i de bolag som äger fastigheten överlåtes. Inga finansieringsvillkor medges. Köparen står för egna förvärvskostnader.

10 % av fastighetsvärdet erlägges i form av handpenning på dagen för tecknande av köpekontrakt/aktieöverlåtelseavtal. Resterande del av köpeskillingen erläggs på tillträdesdagen.

Fastigheten och bolaget överlåtes i befintligt skick och ägaren kommer att friskriva sig från allt ansvar för faktiska fel och brister, rättsliga fel, rådighetsfel och andra fel som ansvar för s k dolda fel. Spekulanter kommer ges tillfälle att genomföra en såväl teknisk som ekonomisk Due Diligence av fastigheten och bolaget.