• Fastigheten
  • Kontoret
  • Kontoret
Stockholm
Kontor - Uthyres
Adress
Hammarby Kajgata 12
Hyra
3 300 kr/kvm/år
Årshyra
610 500 kr/år
Kontorsarea
185 Kvm

För mer information kontakta

Susanne Askvall Susanne Askvall Lokalmäklare - Uthyrare susanne.askvall@bjurfors.se
070-976 91 06

Kontakta mäklaren för visning

Representativt kontor i modern fastighet

På plan tre ligger det ljusa och moderna kontoret men en vacker utsikt mot Hammarby kanal. Kontoret har idag nitton arbetsplatser, två stycken samtalsrum och ett konferensrum. I den öppna ytan med utsikten finns även ett pentrykök och matplatser. Hela kontoret är i toppskick.

Planlösning

Från gatan kommer man in i en välkomnade entré där det finns hiss. In till kontoret på plan tre kommer man från en glasad entrédörr. Innanför entrén möts man av den öppna kontorsytan som har en kaffestation och ett öppet lunch/fika rum med utsikt mot kanalen. Här finns också ett öppet kontorslandskap med ca 10 kontorsplatser. Till höger i kontoret finns två inglasat mötesrum för ca 2-4 personer samt ett konferensrum för ca 8 personer. Bakom glasväggar finns också ett större kontorsrum med nio arbetsplatser. Kontoret har två stycken wc varav ett med dusch. Det finns möjlighet att överta möbler om man önskar.

Omgivning/Natur

Vid Hammarby kanal ligger fastigheten. Hammarbysjöstad har ett stort utbud med caféer och restauranger. Här finns också en stor Ica Supermarket och diverse butiker. 

Kommunikationer

5 minuter från tvärbanestationen Mårtensdal. Tvärbanan tar ca 5 minuter till Gullmarsplans T-bana.