• Fastigheten
  • Entré
  • Entré /reception
Nacka
Kontor - Uthyres
Adress
Stubbsundsvägen 13
Hyra
1 100 kr/kvm/år
Årshyra
257 400 kr/år
Kontorsarea
234 Kvm

För mer information kontakta

Susanne Askvall Susanne Askvall Lokalmäklare - Uthyrare susanne.askvall@bjurfors.se
070-976 91 06

Kontakta mäklaren för visning

Representativt kontor med flexibel planlösning

Kontor med flexibel utformning i trevlig fastighet. Lokalen har idag 4 st kontorsrum samt ett öppet kontorslandskap. Alla rum har fönster och så kontoret ger ett ljust intryck. Påkostat Pustelli kök med matplats. Nära till naturområden och Nacka forum. Fria parkeringsplatser. Skyltläge mot Saltsjöbadsleden.

Planlösning

Representant och gemensam entré med övriga hyresgäster. Kontoret på plan 1 når man antingen från trappa eller hiss som tar 8 personer eller 630 kg.
Innanför entrén till kontoret finns en reception/kundmottagning eller alternativt ett konferensrum. Till vänster ligger 2 kontorsrum och till höger ligger hwc, kapprum och städskrubb. Längre in i kontoret ligger till vänster det öppna kontorslandskapet på ca 100 kvm (vilket också vid behov går att göra om till 6 st kontorsrum). Till höger utanför öppna kontorslandskapet ligger det påkostade Puustelli köket med ugn, fullstorlek på kyl/frys, spishäll med plattor, micro och tvättmaskin med inbyggd torktumlare. I anslutning finns ett större matrum. Längst in i lokalen finns ytterligare ett kontorsrum.

Omgivning/Natur

Ca 800 m till Nacka Forum med stort utbud på butiker, restauranger och caféer. Närhet till stora grönområden och Långsjön.

Kommunikationer

Ca 800 meter till Nacka Forum med diverse bussar till slussen. Ca 350 meter till Saltsjöbanan station Störängen. Fria parkeringsplatser.