• Fastigheten
  • Lokalen
  • Entré med reception
Stockholm
Kontor - Uthyres
Adress
Sturegatan 24
Årshyra
985 000 kr/år
Kontorsarea
224 Kvm

För mer information kontakta

Susanne Askvall Susanne Askvall Lokalmäklare - Uthyrare susanne.askvall@bjurfors.se
070-976 91 06

Kontakta mäklaren för visning

Representativt kontor på Sturegatan

Exklusivt och smakfullt inrett kontor med vackra detaljer. Egen entré från gatan. Kontoret har ett mycket bra läge på Sturegatan med Humlegården rakt över gatan. Lokalen har en öppen planlösning på gatuplan med generös takhöjd och många vackra välvda fönster. Källarvåningen är vackert inredd med smarta konferensytor. En gång i tiden var detta en banklokal och fina detaljer från den tiden är väl bevarade. Möjligheten finns att förvärva del av inredningen.

Planlösning

Mycket vacker och representativ hörnlokal på Sturegatan/Cardellgatan med entré ifrån Sturegatan.

Från entrén möts av receptionen i den stora öppna delen med generös takhöjd. Till höger om receptionen finns ett charmigt mindre mötesrum i lyxiga materialval. Entrén har fina stengolv. Den stora öppna delen har vackra trägolv vita väggar och moderna takbelysningar som ger en behaglig ljussättning. Hela denna del har fyra stora skylfönster i hörnan samt två mindre mot Cardellgatan som ger ett bra ljusinsläpp, här finns också en kundtoalett.

Längre in i lokalen med en nivåskillnad finns ytterligare kontorsytor för ca 5-6 arbetsplatser, här finns två stycken välvda fönster ut mot Cardellgatan. Innanför denna del finns ett pentrykök med matplatser. Längs in i lokalen finns personal wc med dusch samt entré via trapphuset.

Ner till nedervåningen leder en vacker svängd trappa. Nedervåningen är ifrån början ett bankvalv som man lyxigt byggt två stycken konferensrum i men bevarat fina detaljer i från banktiden. Möjligheter finns att överta delar av inredning om så önskas.

Omgivning/Natur

På Sturegatan med Humlegården rakt över gatan ett stenkast ifrån Stureplan med sitt stora utbud av butiker, restauranger och caféer. 

Kommunikationer

Ca 5 minuters promenad till T-bana Östermalmstorg.

Ekonomi

Hyra på de olika planen.

5000 kr/kvm/år för gatuplan

2500 kr/kvm/år för källarvåning