• Grönegatan 2
  • Långatan 9
  • Grönegatan 2
  • Nyinredd vind Grönegatan
  • Kök ny vindslägenhet Grönegatan
  • Badrum ny vindslägenhet Grönegatan
  • Säkerhetsdörrar till originallägenheter Grönegatan
  • Renoverat kök med diskmaskin Grönegatan
  • Renoverat badrum Grönegatan tvättmaskin ingår ej
  • Tvättstuga Grönegatan
Svedala
Bostadsfastighet
Adress
Grönegatan 2 & Långgatan 9
Åsatt fastighetsvärde
20 000 000 kr
Uthyrbar area
899 kvm
Hyresintäkt vid fullt uthyrt
1 293 000 kr/år

För mer information kontakta

Torbjörn Persson Torbjörn Persson Reg. Fastighetsmäklare torbjorn.persson@bjurfors.se
040-608 38 81

Kontakta mäklaren för visning

Två välrenoverade fastigheter i ett bolag

Två omfattande renoverade och intill varandra liggande fastigheter i centrala Svedala. Säljes i ett bolag.

Fastighetsbeskrivning

Två angränsande fastigheter i centrala Svedala. Den ena på Grönegatan 2 med 11 lägenheter är tillbyggd och omfattande renoverad på senare år och den andra på Långgatan 9 med fem lägenheter är totalrenoverad 2012.

Grönegatan 2 är en tegelbyggnad i 2,5 våningar uppförd 1930. Här finns på våning ett och två sex lägenheter. Två av dessa har totalrenoverats på senare år. Fyra lägenheter har äldre kök och badrum. År 2017 inreddes vinden med fem nybyggda vindslägenheter alla ettor. Fasaden är nyligen omfogad.

I källaren finns tvättstuga med klinkergolv. I källaren finns också förråd och pannrum. Uppvärmingen sker med luft/vattenvärmepump från år 2017 som står på gården. Ventilationen är självdrag i de äldre lägenheterna och mekanisk till och frånluft med återvinning i vindslägenheterna.

Konstruktionen är tegel i stomme och fasad under tak av papp. Pappen lades om när vindsvåningen inreddes och då byttes det mesta av sponten. Fönstren av PVC med treglas isoler och är från runt år 2000. 

Långgatan 9 är en putsad 1,5-plansbyggnad från början på 1900-talet. Den är total renoverad år 2012 och innehåller idag fem lägenheter.

Konstruktionen är putsad tegel under tak av plåt. Fönstren är treglas med aluminium på utsidan och trä på insidan. Uppvärmning sker med luft/vattenvärmepump. Ventilationen är mekanisk till och frånluft med återvinning.

På en del av gården finns plats för fyra personbilar och resten av gården är en trevlig innergård med gräsmatta och stensatt uteplats i söderläge.

Omgivning/Natur

Fastigheterna ligger centralt i Svedala. I området finns blandad bebyggelse av en och flerfamiljs hus samt en del lokaler. 

Kommunikationer

Kommunikationerna till Svedala är bra med motorväg till Malmö, pågatåg mellan Malmö och Ystad samt bussar till Malmö, Lund och Trelleborg. Både buss och tågstation nås inom några minuters promenad.

Närservice

I närområdet finns livsmedelsbutiker, restauranger, caféer, systembolag, banker, bibliotek mm. Vårdcentral finns ett par km bort.