Fastigheten
Huddinge
Lagerlokal - Uthyres
Adress:
Fräsarvägen 26B
Bruttoarea:
400 kvm

Välskött fastighet uthyres med verkstads-/kontorsbyggnad, kallförråd och mark.

Inhägnad fastighet, med ett bra läge i Länna industriområde. Innanför grindarna finns det gott om mark med ett tält och kallförråd samt en byggnad. Byggnaden har lager, verkstad, pentry och omklädningsrum med dusch, bastu och wc i bottenplan, access genom en port. På övervåningen finns mycket fräscha kontorsytor med konferens och två köksytor med matplatser. Hela övervåningen har ryggåstak som ger ett mycket ljust och luftigt intryck.

Planlösning

Fastigheten är stängslad och har en grind vid entrén. Innanför grinden står tältet för förvaringsmöjligheter och här finns gott om parkeringar samt uppställnings möjligheter. Bakom byggnaden finns även ett kallförråd.
En port tar dig in i verkstads-/lagerdelen, här finns verkstad/lagerytor med golvvärme samt en spolyta med oljeavskiljare. Bakom verkstaden/lagret finns omklädningsrum med dusch och bastu. Ett mindre pentry finns i denna del också.
Till kontorsytorna på övervåningen finns två stycken entréer. Kontorsytorna har sex stycken kontorsrum i varierade storlekar, ett konferensrum, två köksdelar med matplatser samt två wc med duschar. Öppen planlösning i mitten av lokalen. Hela övervåningen har en generös takhöjd. 

Omgivning

Länna industriområde ligger i Huddinge kommun i södra Stockholmsområdet och är ett välkänt, levande och attraktivt industriområde med god närhet till/från Stockholm city. Området karaktäriseras av både större och mindre företagare med verksamheter såsom entreprenad, byggare, hantverkare, åkeri, lager och logistik samt service.

Kommunikationer

Området ligger precis intill väg 73 och du tar dig med lätthet till/från Stockholm city och E4:an på bara ca 15 minuter. God närhet till Stockholm söderort och ca 30 min till Nynäshamn. 
Bussar i närheten:
Buss 709 - Huddinge
Buss 835 - Tungelsta
Buss 831 - Farsta centrum

Ansvarig Mäklare

Susanne Askvall
Susanne Askvall Lokalmäklare - Uthyrare susanne.askvall@bjurfors.se
070-976 91 06