Fastigheten
Tyresö
Lager - Uthyres
Adress:
Mediavägen 11
Bruttoarea:
1 122 Kvm

Lager/-kontorsfastighet uthyres hela eller delar av

Möjlighet finns att hyra del av lokalerna. Välskött lager- och kontorsfastighet i två plan med bra upplagsytor. På markplan finns verkstad, lager, kontor och omklädningsrum samt ett kallförråd. Lokalerna nås via portar i markplan. På plan 1 finns kontoret med kontorsrum i varierade storlekar, konferensrum och lunchmatsal. Kontakta mäklaren för att få förslag på ytor som kan passa Er verksamhet.

Planlösning

På markplan finns lager-, verkstads och kontorslokalerna. Lager ca 422 kvm och kontor ca 52 kvm, ytorna nås via portar ifrån marken med en takhöjd om ca 3,50 m. Golven är belagda med betong. Personallokaler finns i form av omklädningsrum, toaletter och duschar. Här finns också ett kallager 178 kvm med en takhöjd om ca 3.50 m - 3,90 m. Yttre porten är  ca 3,95 m bred x 3,75 m hög. Innerporten är ca 3 m bred x ca 2,95 m hög.
På plan 1 ligger kontoret ca 470 kvm med en planlösning av delvis glasade kontorsrum i varierade storlekar utmed ytterväggarna och gemensamma utrymmen såsom lunchrum i mitten av lokalerna. Kontoret ger ett ljust intryck och har även lanterniner på några platser. Möjligheten finns att hyra delar av kontoret om man inte har behovet av hele ytan.

Omgivning/Natur

Näromgivningen utgörs av liknande industribebyggelser. Trafikleder och kollektiva färdmedel finns på nära avstånd. Det är ca 1 km till Tyresö centrum med diverse utbud av affärer, restauranger osv.

Ekonomi

Kallhyra för lager och kontor 1 250kr/kvm/år. Hyra för kallager 890 kr/kvm/år.

Ansvarig Mäklare

Susanne Askvall
Susanne Askvall Lokalmäklare - Uthyrare susanne.askvall@bjurfors.se
070-976 91 06