Stillmansgatan
Malmö
Lager/Logistikfastighet
Adress:
Krusegatan 56/Stillmansgatan 5
Pris:
8 500 000 kr
Bruttoarea:
950 kvm
Markareal:
1180 kvm

Välskött tomträtt på lättillgängligt läge vid Segerondellen

Praktisk byggnad i bra skick från år 1959 med 250 kvm kontor och 700 kvm lager mellan Malmö Entré och trafikplats Sege.

Fastighetsbeskrivning

Tomträtten ligger i korsningen Krusegatan och Stillmansgatan vid trafikplats Sege i nordöstra delen av Malmö.

På tomten står en industribyggnad i två plan gediget uppförd år 1959. Här finns även parkeringsplatser för 10-12 bilar på fram- och baksida samt ljusskyltar och flaggstänger som syns från E22.

Kontorets huvudentré ligger mot Stillmansgatan och har en trevlig mosaikvägg vid ingången. En halv trappa upp ligger en kontorsdel på ca 150 kvm. Det finns 5 kontorsrum som ligger längs en lång korridor. Ett av dem är ett större hörnrum. Tre av dem har delvis glasväggar i mellan sig och ut mot korridoren. I andra hörnan ligger matplats med litet pentry. I denna delen finns även WC och det femte kontorsrummet. Korridoren, kök och WC har klinkergolv och i rummen ligger laminatgolv.

Sidan om kontorsdelen ligger en stor öppen lagerhall. I hallen har det satts upp väggar så det bildats två avgränsade rum med dessa väggar kan enkelt tas ner. I anslutning till hallen finns ett äldre personalrum med dusch och WC, en trappa till nedervåningen, samt ett separat lösningsmedelsrum godkänt för 3 000 liter, klass 1-3. I södra delen finns en port ut till en sluss mot lastbryggan. I denna hörnan var tidigare en mindre butiksdel med separat ingång från Krusegatan.

En halv trappa ner från huvudentrén finns ytterligare en kontorsdel på ca 100 kvm. Här finns tre rum som tidigare varit uppdelade i fyra. Alla med klinkergolv. Sidan om finns WC och brandsäkert arkiv. Bakom kontoren finns ett lager som är uppdelad i två delar med port emellan. Båda lokalerna har port ut mot uppfarten till Krusegatan.

Pannrummet ligger också i halvkällarplan och här står en fjärrvärmeväxlare från år 2007. Byggnaden är försedd med larm.

Fönster byttes ut för 10-15 år sedan. Taket blev också vidgjort för 10-15 år sedan.

.

Omgivning

Fastigheten ligger i ett industriområde som började anläggas i slutet på 1940-talet.

Kommunikationer

Fastigheten är lätt att nå med bil och lastbil via inre ringvägen till trafikplats Sege som ligger ett par hundra meter bort.

Närservice

Till Malmö Entrè vid Värnhemstorget är det ca 1,5 km och till central Malmö är det ca 2,5 km.

Ansvarig Mäklare

Torbjörn Persson
Torbjörn Persson Reg. Fastighetsmäklare Transaktionsrådgivare torbjorn.persson@bjurfors.se
040-608 38 81