• Skälbyvägen 14, framsida.
  • Skälbyvägen 14. badrum entré plan
  • Skälbyvägen 14, kök 1tr.
Järfälla
Vård/Samhällsfastighet
Adress
Skälbyvägen 12 och 14
Åsatt fastighetsvärde
18 000 000 kr

För mer information kontakta

Jan Jedenborg Jan Jedenborg Reg. Fastighetsmäklare - Transaktionsrådgivare jan.jedenborg@bjurfors.se
070-782 00 86

Kontakta mäklaren för visning

Vårdfastigheter

Två vakanta fastigheter taxerade för vård. Totalarea ca 610 kvm. Totalt 17 rum i varierande storlekar och 3 st. lägenheter 1-2 rok.

Fastighetsbeskrivning

Möjlighet förvärva två vakanta vårdfastigheter med godkännande för HVB boende.

Försäljningen avser nybildat bolag vars enda tillgång är fastigheterna Järfälla Barsbro 1:147 och 1:148 med adress Skälbyvägen 12 och 14. Fastigheterna är belägna i uppvuxet villaområde med närhet till både buss och tågförbindelse. avstånd till E18 är ca 2 km. 

Skälbyvägen 12

Byggnaden är putsad, taket består av takpannor, fönster kopplade 2 och 3 glas, stomme av betonghålsten/lättbetong, platta på mark, ventilation självdrag, uppvärmning genom bergvärme.Trädgårds tomt om 1245 kvm. Av säljaren lämnade driftkostnader för El & vatten, sophämtning och fastighetsförsäkring är ca 65 000 kronor/år.

Byggnad i två våningsplan plus inredd vind med en totalarea om ca 280 kvm fördelat på:

Entréplan: Rum med pentry, toalett, förrådsytor, tvättstuga, kaklat badrum med bastu. Lägenhet 2 rok. med egen ingång.

Våningsplan 1: Kök med matplats, 5 rum varav ett har öppen spis och utgång till trädgård, toalett, kaklat badrum, allrum med öppen spis och utgång till trädgård.

Vindsplan: 2 rum, badrum.

Skälbyvägen 14

Byggnaden är putsad, taket består av takpannor, fönster kopplade 2 glas, stomme av betonghålsten/lättbetong, platta på mark, ventilation självdrag, uppvärmning genom bergvärme. Fristående garage. Trädgårds tomt om1544 kvm. Av säljaren lämnade driftkostnader för El & vatten, sophämtning och fastighetsförsäkring är ca 85 000 kronor/år.

Byggnad i två våningsplan om ca 330 kvm. fördelat på:

Entréplan: 4:a rum, toalett, pannrum, två kaklade badrum den ena utrustad med tvättmaskin och torktumlare. Lägenhet med separat ingång ett rum och kök, hall och badrum.

Våningsplan: Kök med matplats, 3 rum var av ett har utgång till balkong, kaklat badrum, allrum med utgång till balkong. Lägenhet med separat ingång ett rum och kök, hall, badrum. Utgång till balkong.