Södra Depågatan 9
Uppsala
BRF Industri/Lager
Adress:
Södra Depågatan 9, lokal nr 10
Pris:
1 850 000 kr
Lokalarea:
225 kvm

Verksamhetslokal med gavelläge - nära E4:an

Nyproducerad bostadsrättslokal inredd med 2 wc, dusch, kök och ett extra entresolplan. Lokalen har ett bra logistiskt läge i Östra Fyrislund med absolut närhet till E4:an. Lokalen är i två plan jämte det extra entresolplanet. Öppna ytor för t ex verkstad, kontor eller lager. Hela 5 meter i takhöjd på entréplan och stor vikport. Låg månadskostnad i denna moderna lokal med ca 225 kvm lokalarea.

Lokalen har ett attraktivt gavelläge med fönster i två väderstreck. Se bifogad situationsplan för lokalens placering i byggnaden. Den aktuella lokalen har nr 10.

Snabbt tillträde är möjligt!

Fastighetsbeskrivning

Modern och yteffektiv lokal om ca 225 kvm varav 195 kvm fördelat på 2 plan samt ett extra entresolplan om ca 30 kvm. Nedre plan, om ca 100 kvm, med stor vikport  (b 4,0 x h 4,5 m) och rejäl takhöjd på ca 5,0 meter, mycket väl lämpad för produktion, lager, verkstad , butik eller liknande. På nedre plan finns en nybyggd wc. Övre plan, om ca 95 kvm är inrett med dusch, wc samt kök och har en golvbeläggning med klinkers i kök och badrum samt laminat i kontorsdelen. Takhöjd på övre plan är ca 2,70 meter. Dessutom finns ett extra entresolplan längs in i lokalens nedre plan. Entresolplanet är byggt i trä och har en area om 30 kvm.   

Till lokalen hör 2 p-platser i anslutning till respektive lokal. Staketomgärdad och hårdgjord gårdsplan med grindar som hålls låsta efter arbetstid.

Internetuppkoppling via fiber. Mekanisk till- och frånluftsventilation med värmeåtervinning. Uppvärmning genom luft-/luftvärmepumpar,  en oljeavskiljare i varje lokal med gemensam tömning som ingår i avgiften till föreningen. 

Gemensam hiss på byggnadens ena gavel. Korridor i mitten av byggnaden på övre plan, vilket möjliggör access till lokalen direkt från hissen via korridorerna. Detta är en bra möjlighet för de som enkelt vill få upp material på övre plan alternativt för de som vill hyra ut övre plan, då hyresgästerna kan nå lokalen via hissen och korridoren.

Omgivning/service/kommunikationer

Fastigheten ligger i Östra Fyrislund, som är en del av stadsdelen Fyrislund; en stadsdel i östra Uppsala, till större delen bestående av fastigheter för  industri, kontor och service. Östra Fyrislund är den nyaste delen av företagsområdet och området expanderar mycket snabbt. Det ligger med ett mycket bra logistiskt läge 1 km från södra avfarten från E4 mot Uppsala. Fullservice i Boländernas köpcentrum ca 2 km från fastigheten. Avståndet till Uppsala Centrum är ca 5 km. 

Ekonomi

Pris och månadskostnad 

Pris:1 995 000 kr 

Månadsavgift till bostadsrättsföreningen; 7 333 kr plus moms

Kostnad för el, uppvärmning samt internet tillkommer.

Ansvarig Mäklare

Tomas Solberg
Tomas Solberg Reg. Fastighetsmäklare - Transaktionsrådgivare tomas.solberg@bjurfors.se
070-782 00 84