• Illustration Södra depågatan 9
  • Två p-platser till varje lokal
  • Obs att bildernarna är illustrationer och kan avvika från verkligheten
Uppsala
BRF Industri/Lager
Adress
Södra Depågatan 9
Pris
1 495 000 kr
Tomtarea
4 100 Kvm

För mer information kontakta

Tomas Solberg Tomas Solberg Reg. Fastighetsmäklare - Transaktionsrådgivare tomas.solberg@bjurfors.se
08-728 22 84
070-782 00 84

Kontakta mäklaren för visning

Verksamhetslokaler i Uppsala - nära E4:an

Nyproducerade bostadsrättslokaler med bra logistiskt läge i Östra Fyrislund och med absolut närhet till E4:an. Lokalerna är i två plan med öppna ytor för t ex verkstad, kontor eller lager. Hela 5 meter i takhöjd på entréplan och stor vikport. Låg månadskostnad i moderna lokaler på ca 195 kvm fördelat på två plan.

Tillträde preliminärt Q2 2022.

För mer info, läs på bostadsrättsföreningens hemsida: www.brffyrislund.com/

Fastighetsbeskrivning

Bjurfors Näringsliv har nu påbörjat försäljningen av 20 verksamhetslokaler i Brf Fyrislund Industripark. Moderna och yteffektiva lokaler om ca 195 kvm fördelat på 2 plan. Nedre plan, om ca 100 kvm, med stor vikport  (b 4,0 x h 4,5 m) och rejäl takhöjd på ca 5,0 meter, mycket väl lämpad för produktion, lager, verkstad , butik eller liknande. Övre plan, om ca 95 kvm, vilken nås via interntrappa eller via korridor på övre plan används lämpligen som kontor, personalutrymme eller liknande. Takhöjd på övre plan är ca 2,70 meter.  

Till varje lokal tillhör 2 p-platser i anslutning till respektive lokal. Staketomgärdad och hårdgjord gårdsplan med grindar som hålls låsta efter arbetstid.

Lokalerna levereras med indraget v/a, el och fiber. Belysning på de båda våningsplanen, mekanisk till- och frånluftsventilation. Uppvärmning genom luft-/luftvärmepumpar,  en oljeavskiljare i varje lokal med gemensam tömning som ingår i avgiften till föreningen. Trappa mellan våningsplanen, spångolv på övre plan. 

Gemensam hiss på byggnadens ena gavel. Korridor i mitten av byggnaden på övre plan, vilket möjliggör access till lokalerna direkt från hissen via korridorerna. Detta är en bra möjlighet för de som enkelt vill få upp material på övre plan alternativt för de som vill hyra ut övre plan, då hyresgästerna kan nå lokalen via hissen och korridoren..

Inredning i form av wc, dusch, pentry, kontorsrum etc svarar köparen själv för. Det är även möjligt att köpa fler lokaler som slås samman till en större enhet, t ex i syfte att skapa en lokal där man kan köra rakt igenom lokalen. 

Omgivning/service/kommunikationer

Fastigheten ligger i Östra Fyrislund, som är en del av stadsdelen Fyrislund; en stadsdel i östra Uppsala, till större delen bestående av fastigheter för  industri, kontor och service. Östra Fyrislund är den nyaste delen av företagsområdet och området expanderar mycket snabbt. Det ligger med ett mycket bra logistiskt läge 1 km från södra avfarten från E4 mot Uppsala. Fullservice i Boländernas köpcentrum ca 2 km från fastigheten. Avståndet till Uppsala Centrum är ca 5 km. 

Ekonomi

Exempel på finansiering och månadskostnad för lokal om ca 195 kvm

Pris:1 495 000 kr 

Egen insats (50%): 747 500 kr (banker lånar normalt ut 50% av köpeskillingen)
Banklån (50%): 747 500 kr
Ränta: 3% (uppskattad ränta)

Prel brf Årsavgift: 68 748 kr
Lånekostnad: 22 425 kr
Totalkostnad / år: 91 173 kr
Totalkostnad / mån: 7 598 kr
Årskostnad / kvm: 468 kr
Bedömd hyra för motsvarande lokal:  Ca 1 200 kr/kvm/år

Bedömd besparing genot att köpa istället för att hyra uppgår till ca 143 000 kr/år.

Kostnad för uppvärmning samt för tillval i form av wc, dusch och pentry etc tillkommer.