Brf Rosersbergs Handelsplats
Sigtuna
BRF Industri/Lager
Adress:
Harald Almgrens väg
Pris:
2 495 000 kr
Bruttoarea:
174 Kvm

Verksamhetslokaler med toppläge - Rosersberg

Verksamhetslokaler i storleksordningen 174 – 696 kvm.

Med ett fantastiskt läge vid Rosersbergs nya handelsplats precis vid E4:an byggs nu 14 nya verksamhetslokaler med bostadsrätt. Lokalerna är i två plan med öppna ytor för t ex verkstad, kontor eller lager. Bra takhöjd och stor vikport. Låg månadskostnad i moderna lokaler.

Standardlokalen är på ca 174 kvm fördelat på två plan, men större lokaler går att ordna. Pris för större lokaler enligt separat offert.

Tillträde preliminärt februari 2023.

För mer information, gå in på projektets hemsida: http://www.brfrosersbergshandelsplats.com/

Fastighetsbeskrivning

Bjurfors Näringsliv har nu påbörjat försäljningen av 14 verksamhetslokaler i Brf Rosersbergs Handelsplats. Moderna och yteffektiva lokaler om ca 174 kvm fördelat på 2 plan. Sammanslagning till större lokaler går att ordna.  Nedre plan med stor vikport  (h 4,50 x b 4,0) och rejäl takhöjd på 4,80 meter, mycket väl lämpad för produktion, lager, verkstad , butik eller liknande. Övre plan, vilken nås med interntrappa, används lämpligen som kontor, personalutrymme eller liknande. Takhöjd på övre plan är ca 2,56 - 3,30 meter.  

Till varje lokal tillhör 2 p-platser i anslutning till respektive lokal. Det går att hyra extra platser för den som har större behov av parkeringsyta. Staketomgärdad och hårdgjord gårdsplan med grindar som hålls låsta efter arbetstid. 

Lokalerna levereras med indraget v/a, el och fiber. Belysning på de båda våningsplanen, mekanisk till- och frånluftsventilation. Uppvärmning genom fjärrvärme.  En oljeavskiljare i varje lokal med gemensam tömning som ingår i avgiften till föreningen. Trappa mellan våningsplanen, spångolv på övre plan. 

Inredning i form av wc, dusch, pentry, kontorsrum etc svarar köparen själv för, alternativt går det att köpa till som tillval. Det är även möjligt att köpa fler lokaler som slås samman till en större enhet, t ex i syfte att skapa en lokal där man kan köra rakt igenom lokalen. 

Omgivning

Fastigheten är belägen vid Rosersbergs Nya Handelsplats precis intill E4:an. I närområdet finns fastigheter för handel och service, motion m m och ett stenkast från fastigheten finns bostadsområden med huvudsakligen småhusbebyggelse.  Fastigheten har ett bra skyltläge och snabb access till E4:an.

Kommunikationer

Pendeltågstation finns i en dryg kilometer från fastigheten. Resan till Stockholm tar 33 minuter med pendeltåg och ungefär samma tid med bil. 

Närservice

Det finns gott om service i fastighetens närområde. 

Ekonomi

Exempel på finansiering och månadskostnad för lokal om ca 174 kvm

Pris: 2 495 000 kr
Egen insats (50%): 1 247 500 kr (banker lånar normalt ut 50% av köpeskillingen)
Banklån (50%): 1 247 500 kr
Ränta: 3,5% (uppskattad ränta)

Prel brf Årsavgift: 79 800 kr
Lånekostnad: 43 663 kr
Totalkostnad / år: 123 463 kr
Totalkostnad / mån: 10 288 kr
Årskostnad / kvm: 710 kr
Bedömd hyra för motsvarande lokal:  Ca 1 400 kr/kvm/år
Bedömd besparing jämfört med att hyra: Ca 120 000 kr/år.

Kostnad för uppvärmning samt för tillval i form av wc, dusch och pentry etc tillkommer.

Ansvarig Mäklare

Tomas Solberg
Tomas Solberg Reg. Fastighetsmäklare - Transaktionsrådgivare tomas.solberg@bjurfors.se
070-782 00 84