Fastigheten från Anläggningsvägen
Haninge
Lager - Uthyres
Adress:
Anläggarvägen 2
Bruttoarea:
1 530 kvm

Verkstads-/lager-/kontorsfastighet

Hyr hela eller delar av denna blandfastighet till en bra hyresnivå. På markplan finns lagerytor med tillgång till lastkaj och port. På övervåningen finns kontorsytor med öppen planlösning. I källarplanet finns en lageryta på ca 270 kvm med egen port. Fastigheten har 63 och 80 ampere inkommande med uttag för både 16 ampere och 25 ampere samt oljeavskiljare i en av verkstadsdelarna.

Planlösning

Innanför grindarna finns det gått om parkeringar samt plats för uppställning. Det finns en lastkaj med lyft och en port som leder in till verkstads-/lagerdelarna. En personentré finns på vänstra sidan om byggnaden som leder in till verkstadsdelar och omklädningsrum. Här finns också en trappa som leder upp till de öppna kontorsytorna på övre planet. På det övre planet finns också ett kök och ett konferensrum. Med egen entré finns ett källarplan som är lämpat för lager.

Omgivning/Natur

Fastigheten ligger mitt i Handens industriområde. Ca 700 meter till Haninge Centrum med ett stort utbud av butiker.

Kommunikationer

Handens industriområde ligger ca 15- 20 minuter söder om centrala Stockholm med bil och ca.1,6 km från Pendeltågsstation Handen. Kommunalt från T-centralen tar det ca 40 min med pendeltåg till Handens station och sedan buss 834 mot Torvalla.

Ansvarig Mäklare

Susanne Askvall
Susanne Askvall Lokalmäklare - Uthyrare susanne.askvall@bjurfors.se
070-976 91 06