• Fastigheten
  • Markplan
  • Markplan med port
Täby
Lager - Uthyres
Adress
Linjalvägen 10A
Lokalarea
715 Kvm

För mer information kontakta

Susanne Askvall Susanne Askvall Lokalmäklare - Uthyrare susanne.askvall@bjurfors.se
070-976 91 06

Kontakta mäklaren för visning

Yteffektiv industri-/lager-/kontorslokal

Flexibel lokal med bra takhöjd på 6 m i lagerdelen. Stor industriport. Epoxi golv och golvbrunn som är kopplad till oljeavskiljare. Lokalen har gavelläge i fastigheten vilket ger ett bra ljusinsläpp. Stark elanslutning finns om 250 amp.
Lokalen har en hög säkerhet med larm samt elstängsel runt fastigheten. Utanför lokalen finns 8 st parkeringsplatser.
Bra skyltläge mot genomfartsgata.

Planlösning

Entréplanet som är ca. 300 kvm är rymligt och har en takhöjd om 6,5 meter (6 meter till balk). In till entréplanet kommer man antingen genom en industri port som är B 4.50 m  x H 3.50 m eller genom vanlig entrédörr. Vid entrén är takhöjden ca 3,30 m. Epoxi golv och golvbrunn som är kopplad till oljeavskiljare i markplan.
Plan 1 har ett entresolplan om ca 115 kvm.
Plan 2 är en öppen yta med stora fönster och kan t.ex. nyttjas till kontor eller showroom, här finns också ett pentry/kök samt 2 st wc.
Spiraltrappa binder ihop våningarna, det finns även ett hisschakt förberett för hiss. 

 

Omgivning/Natur

Arninge ligger i Täby kommun och är ett handels- och industriområde. Här finns stormarknader så som Willys, Ica Kvantum och Coop Forum. I området finns många industrifastigheter.

Kommunikationer

Lokalen har ett mycket bra logistiskt läge precis brevid E18 avfart Arninge centrum ca 20 minuter från Stockholms city. Busslinje 629 och 524 tar dig till Danderyds sjukhus och Upplands Väsby.