P-Plats i anslutning till lokalen
Huddinge
BRF Industrilokal
Adress:
Betongvägen 7
Pris:
1 980 000 kr
Avgift:
12 152 kr/mån
Lokalarea:
210 kvm

Yteffektiv industrilokal i väletablerat industriområde.

Perfekt för egenföretagaren som behöver både lager/industriyta samt kontor. Bra läge i Länna Industriområde . Perfekt för ett företag i behov av kontorsplatser och eller lager, industri, tillverkningsutrymmen
Lokalen är i ett mycket bra skick med en stor lastport. I lokalen finns verkstad och lager med oljeavskiljare. Kundmottagning med glasvägg ut mot lager-/verkstadsdelen. Vidare finns en större kontorsyta med kök på det översta planet. Lokalen har två wc med duschar. 3-fas finns. Inventarierna för bilverkstad finns idag inte kvar.

Planlösning

Innanför lastporten som har mått ca 4x4,3 m finns i lager/verkstadsytor samt en wc med dusch och ett pausrum. Här finns det golvvärme. En trappa upp finns ett entresolplan som idag inrymmer en kundmottagning och ytterligare lagerytor. På andra våningen finns en öppen kontorsyta som har kontorsmattor här finns också ett kök och en wc med dusch. På våning 2 i den inre delen av lokalen finns en separat gångdörr som leder ut till en gemensam utrymningskorridor för byggnaden. I kortändan på korridoren finns också en gemensam hiss för enkel och smidig access det till övre planet. 

Omgivning

Länna industriområde ligger i Huddinge kommun i södra Stockholmsområdet och är ett välkänt, levande och attraktivt industriområde med god närhet till/från Stockholm city. Området karaktäriseras av både större och mindre företagare med verksamheter såsom entreprenad, byggare, hantverkare, åkeri, lager och logistik samt service.

Kommunikationer

Området ligger precis intill väg 73 och du tar dig med lätthet till/från Stockholm city och E4:an på bara ca 15 minuter. God närhet till Stockholm söderort och ca 30 min till Nynäshamn. 
Bussar i närheten:
Buss 709 - Huddinge
Buss 835 - Tungelsta
Buss 831 - Farsta centrum

Övrigt

Brf Sågklingan, med adress Betongvägen 7 är en oäkta bostadsrättsförening med 46 st bostadsrättslokaler. Konceptet är anpassat för företagare som har behov av lättskötta, funktionella och lättanpassade lokaler.


FÖR DENNA FÖRSÄLJNINGSPROCESS AVSES TIDPLANEN ENLIGT NEDAN FÖLJAS.

Visning sker efter överenskommelse.

Visning fram till: enl ök
Indikativt bud senast: enl ök
Loi samt due dilligence start senast: enl ök
Överlåtelseavtal tecknas senast: enl ök
Tillträde senast: enl ök

Ansvarig Mäklare

Erik Husén
Erik Husén Reg. Fastighetsmäklare - Transaktionsrådgivare erik.husen@bjurfors.se
070-782 00 47