Industrifastigheter

Med en bred erfarenhet från både lager, verkstads- och logistikfastigheter kan våra rådgivare hjälpa till med utveckling, projektledning, försäljning och uthyrning av industrifastigheter och lokaler.

Vi jobbar med allt från små industrilokaler upplåtna med hyres- eller bostadsrätt till stora logistikanläggningar med tiotusentals kvadratmeter i lokalarea. Vare sig du ska köpa, sälja, hyra eller hyra ut kan våra rådgivare ge dig en helhetslösning för hela processen. Söker du lokal eller fastighet för eget bruk eller för förvaltning eller utveckling spelar ingen roll;  vi hjälper dig med en helhetslösning.

Vi har under 25 år byggt upp ett stort nätverk av bland annat fastighetsbolag, byggaktörer och finansiärer. Med vårt nätverk i grunden får du som letar efter en industrifastighet en trygg och lönsam helhetslösning.

Vad finns det för tillväxt- och utvecklingspotential i området, hur ser kommunikationerna till och från området ut, vilka andra företag finns i området, finns det service i området för att tillgodose både företagets och personalens önskemål och behov? Det finns gott om faktorer att undersöka och vi försöker vara till din hjälp under hela processen.

Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt!