Kontorsfastigheter i Stockholm, Göteborg & Malmö

Med våra erfarna rådgivare kan vi erbjuda djupgående rådgivning om det gäller att köpa, sälja, hyra ut eller hyra kontorsfastigheter. Vi jobbar med kontorsfastigheter i Stockholm, Göteborg, Malmö och över hela landet och vi hjälper er hela vägen fram till dess att ni hittat rätt fastighet eller lokal. Det är viktigt för oss att ni i slutänden både kan trivas med och uppskatta er kontorsfastighet eller kontorslokal och vi gör vårt yttersta för att så ska bli fallet.

Att hitta en kontorsfastighet i Göteborg, Malmö, Stockholm eller en annan större stad i Sverige, kan vara en utmaning. Därför har vi under 25 år byggt upp ett stort nätverk av bland annat fastighetsbolag, byggaktörer och finansiärer vilket är till stor fördel när ni söker efter en kontorsfastighet. Med vårt nätverk i grunden får du som letar efter en kontorsfastighet eller en kontorslokal en trygg och lönsam helhetslösning.

Vad finns det för tillväxt- och utvecklingspotential i området? Hur ser kommunikationerna till och från området ut? Vilka andra företag finns i området? Finns det service i området för att tillgodose både företagets och personalens önskemål och behov? Det finns gott om påverkande faktorer att undersöka och vi försöker vara till din hjälp under hela processen.

Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt kontorsfastighet utifrån dina behov.

Inga objekt hittades

Inga matchande objekt kunde hittas. Vänligen gör en ny sökning.