Kontorsfastigheter till Salu

Med våra erfarna rådgivare kan vi erbjuda djupgående rådgivning om det gäller att köpa, sälja, hyra ut eller hyra kontorsfastigheter. På denna sidan hittar du kontorsfastigheter till salu i Stockholm, Göteborg, Malmö. Vi hjälper er hela vägen fram till dess att ni hittat rätt typ av kontorsfastighet. Det är viktigt för oss att ni i slutänden både kan trivas med och uppskatta era nya kontor, och vi gör vårt yttersta för att så ska bli fallet. Du kan även hyra kontorslokaler här!

Hitta rätt kontorsfastighet med oss

Att hitta en kontorsfastighet i Göteborg, Malmö, Stockholm eller en annan större stad i Sverige kan vara en utmaning. Därför har vi under 25 år byggt upp ett stort nätverk av bland annat fastighetsbolag, byggaktörer och finansiärer vilket är till stor fördel när ni söker efter en kontorsfastighet i någon av dessa städer. Med vårt nätverk i grunden får du som vill köpa kontorsfastighet en trygg och lönsam helhetslösning.

Frågor att ställa sig vid köp av kontorsfastighet

När man köper sin kontorsfastighet gälelr det att ha tänkt till innan för att allt ska bli rätt i slutändan. Ställ er sjöälva följande frågor innan ni börjar leta kontorsfastigheter att köpa. Ni får givetvis också konsultera med våra rådgivare.

  • Vad finns det för tillväxt- och utvecklingspotential i området?
  • Hur ser kommunikationerna till och från området ut?
  • Vilka andra företag finns i området?
  • Finns det service i området för att tillgodose både företagets och personalens önskemål och behov?

Kontorsfastigheter i Stockholm, Göteborg och Malmö

Vi förmedlar kontorsfastigheter i de tre största städerna i Sverige, som är under tillväxt. Eftersom städerna växen ökar även behovet av kotorsfastigheter, både i de centrala delarna och utanför städerna. Våra rådgivare håller alltid koll på marknaden och kan därför erbjuda dig bästa möjliga service och rådgivning. Har du frågor om hur vi arbetar eller vill köpa/sälja en kontorsfastighet är ni välkommna att kontakta oss!