Kontorsfastigheter i Stockholm, Göteborg & Malmö

Med våra erfarna rådgivare kan vi erbjuda djupgående rådgivning om det gäller att köpa, sälja, hyra ut eller hyra kontorsfastigheter. Vi jobbar med kontorsfastigheter i Stockholm, Göteborg, Malmö. Vi hjälper er hela vägen fram till dess att ni hittat rätt fastighet. Det är viktigt för oss att ni i slutänden både kan trivas med och uppskatta er kontorsfastighet och vi gör vårt yttersta för att så ska bli fallet. Här kan du hitta kontorsfastigheter som är till salu just nu.

Inga objekt hittades

Inga matchande objekt kunde hittas. Vänligen gör en ny sökning.

Hitta rätt kontorsfastighet med oss

Att hitta en kontorsfastighet i Göteborg, Malmö, Stockholm eller en annan större stad i Sverige, kan vara en utmaning. Därför har vi under 25 år byggt upp ett stort nätverk av bland annat fastighetsbolag, byggaktörer och finansiärer vilket är till stor fördel när ni söker efter en kontorsfastighet. Med vårt nätverk i grunden får du som letar efter en kontorsfastighet en trygg och lönsam helhetslösning.

Vad finns det för tillväxt- och utvecklingspotential i området? Hur ser kommunikationerna till och från området ut? Vilka andra företag finns i området? Finns det service i området för att tillgodose både företagets och personalens önskemål och behov? Det finns gott om påverkande faktorer att undersöka och vi är Er hjälpande under hela processen när ni letar ny kontorsfastighet.

Kontorsfastigheter i Stockholm och framtiden

Stockholm har flera växande stadsdelar som bland annat, Kista, Solna/Sundbyberg, Nacka & Bromma. Sveriges huvudstad erbjuder lediga lokaler i många olika varianter så som läge och storlek. Staden växer och utvecklas vilket gör att intresset växer för etablering och investering. Stockholm är en stad med en varierande arkitektur i staden finns det moderna byggnader så som Mall of Scandinavia och Globen. Historiens vingslag märks tydligt av när man promenerar på Gamla stans historierika gator.

I Stockholm stad bor det idag ca. 970,000 invånare och staden fortsätter att växa enligt statistik från Statistiska centralbyrån. Statistiken tyder på att Stockholm snart 1 miljon invånare (2019). Att staden är i en intensiv utvecklingsperiod är ett faktum. För att klara den snabbt växande tillväxten ska det byggas 140 000 nya bostäder fram till 2030, om politikerna i Stockholm får som de vill. Detta innebär at sysselsättningen också kommer att öka. Nya företag kommer att växa fram, företagskonsulter och övriga företagstjänster som idag är en viktig bransch för Stockholm, kommer att vara den bransch som potentiellt kommer att växa mest.

Sammanfattningsvis finns det mesta i Stockholm, allt från shopping, sevärdheter attraktiva lokaler för kontor och oändliga möjligheter.

Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt kontorsfastighet i Stockholm, Göteborg eller Malmö, utifrån Era behov.