Fasad
Nacka
Butikslokal - Uthyres
Adress:
Västra Granittrappan 2
Hyra:
2 600 kr/kvm/år
Lokalarea:
99 kvm

Unik lokal med stora möjligheter på Västragranit Trappan 10

Välkommen till denna ljusa och luftiga lokal med generösa skyltfönster och imponerande takhöjd, belägen på ett centralt och attraktivt läge i Nacka. Den stilrena lokalen erbjuder många möjligheter och är perfekt för dig som söker en flexibel yta för kontor, butik eller showroom.

Lokalen har en smart planlösning där en köksavdelning är placerad längre in i lokalen, samt ett WC placerad mittemot. Dessutom finns en entresol som ger extra utrymme och funktionalitet, vilket bidrar till en modern och öppen atmosfär.

Utanför kommer det komma en park som skapar en trevlig och inspirerande miljö för både besökare och medarbetare. Här finns närhet till kommunikationer och allt annat du kan tänkas behöva.

Tillträde kan ske runt årsskiftet 2024/2025, och för dig med tidigt intresse finns möjlighet att påverka vissa materialval. Denna lokal passar för många olika verksamheter.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information och visning.

Planlösning

Lokalen har en öppen yta med stora skyltfönster och högt i tak. Längre bak finns en köksavdelning, och mittemot den ligger en WC. Det finns också en entresol som ger extra utrymme ovanför delar av lokalen.

Ort - Område

Lokalen ligger nära Nacka Forum, ett modernt centrum med allt du behöver, inklusive bra service och kommunikationer. Det tar bara 10-20 minuter till Stockholms innerstad med kollektivtrafik.

Nära finns Långsjön, perfekt för bad på sommaren och skridskoåkning på vintern, samt fina promenadstråk. Nyckelviken, en bit bort, erbjuder natur, motionsspår, lantgård och café. I stora Nackareservatet hittar du Hellasgården, ett populärt friluftsområde med bad och restaurang.

Närservice

Nacka Forum erbjuder ett brett utbud av butiker, caféer och restauranger, samt apotek, vårdcentral, systembolag, bibliotek, gym och flera banker, inklusive Handelsbanken. Här finns också mataffärer som Willys och Hemköp. I närheten finns förskolor och flera skolor, samt Nacka Gymnasium och ICA Maxi inom kort promenadavstånd. Vid Nacka Strand ligger den populära Restaurang J.

Kommunikationer

Det finns flera busslinjer med täta avgångar, och det tar cirka 10-20 minuter till Slussen. Saltsjöbanan är också ett alternativ. Med bil tar det 5-20 minuter till Stockholms innerstad utanför rusningstid. Ångbåtsbryggan vid Nacka Strand nås på 10-15 minuters promenad. I framtiden kommer tunnelbanan att gå ut till Nacka med ändstation vid Nacka Forum.

 

Ansvarig Mäklare

Rico Cigel
Rico Cigel Affärsområdeschef Uthyrning & Företagsförmedling rico.cigel@bjurfors.se
070-782 00 88