Ingen affär är den andra lik, vi har gedigen kunskap och erfarenhet

Våra transaktionsrådgivare
utvärderar noga varje
fastighetstransaktion

Vi på Bjurfors Näringsliv har under mer än trettiofem års tid framgångsrikt varit rådgivare vid alla typer av fastighetstransaktioner. Vi är måna om att inte bara genomföra affärer på ett traditionellt sätt utan ser även till att alltid utvärdera och överväga innovativa och utvecklande möjligheter. Allt för att säkerställa att du som uppdragsgivare får högsta möjliga avkastning på affären – oavsett om du är köpare eller säljare.

Ingen affär är den andra lik utan kräver gedigen kunskap och erfarenhet av våra transaktionsrådgivare, som ständigt är uppdaterade i lagstiftningens utveckling och marknadens trender. Vi har ett brett kontaktnät och nätverk för alla typer av tjänster som du kan behöva vid en transaktion, inom t.ex. juridik, revision, skatterådgivning, bygg och teknik. När du vänder dig till oss så ser vi till att du blir väl omhändertagna och att du får en trygg och lönsam helhetslösning.

Off-market

Vissa fastighetsägare vill av olika anledningar inte skylta med sin försäljningsprocess. Diskretion är då av yttersta vikt. Vi har ett utbrett och upparbetat nätverk av företagare i olika branscher, fastighetsinvesterare och fastighetsägare som vi identifierar och bjuder in till fortsatt affärsdiskussion.

Trenden pekar mot att allt fler av våra transaktionsuppdrag genomförs ”off-market”, utan annonsering på den öppna marknaden. Flera av våra absolut största uppdrag har gjorts på detta sätt, enligt uppdragsgivarens önskemål.

Metoden ställer högre krav på våra transaktionsrådgivare att hela tiden vara uppdaterade på våra kunders aktuella krav och specifikationer, hålla våra kontakter ”varma” och alltid vara redo att presentera ett antal lämpliga aktörer oavsett typ av transaktion.

Kontakta mig

Vi tittar på din situation tillsammans

Oavsett vilken situation du står inför, så ska du alltid veta att när du anlitar oss på Bjurfors Näringsliv så kommer du bli bemötta av professionalism, engagerad noggrannhet och med ambitionen att det är starten på en lång och ömsesidigt vinnande relation.

Hör av dig så tittar vi mer på din situation och vad vi kan hjälpa dig med.

Låt fastighetsagenten göra jobbet!

Söker du fastighet eller mark, vill du vara först med att ta del av nyinkomna fastigheter?

Läs mer

Sökuppdrag

Det är inte bara när du som fastighetsägare ska göra avyttringar i ditt innehav som du med fördel kan vända er till oss. Vi åtar oss även ”sökuppdrag” där vi hjälper dig att aktivt leta efter fastigheter och bevaka marknaden. Våra transaktionsrådgivare bistår dig även med strategiska analyser och köprådgivning när du står inför ett förvärv.

    Jag vill bli kontaktad