Ingen fastighetsaffär är den andra lik, vi har gedigen kunskap & erfarenhet

Våra rådgivare
utvärderar varje försäljning av kommersiell fastighet
noga

Vi på Bjurfors Näringsliv hjälper dig sälja dina kommersiella fastigheter. Vi har varit framgångsrika rådgivare för alla typer av fastighetstransaktioner under 35 år. Vi är måna om att genomföra affärer på ett traditionellt sätt, och ser även till att alltid utvärdera och överväga innovativa och utvecklande möjligheter. Allt för att säkerställa att du som uppdragsgivare får högsta möjliga avkastning på affären – oavsett om du är köpare eller säljare.

Ingen fastighetsaffär är den andra lik utan kräver gedigen kunskap och erfarenhet av våra transaktionsrådgivare, som ständigt är uppdaterade i lagstiftningens utveckling och marknadens trender. Vi har ett brett kontaktnät och nätverk för alla typer av tjänster som du kan behöva vid försäljning av en kommersiell fastighet, inom t.ex. juridik, revision, skatterådgivning, bygg och teknik. När du vänder dig till oss så ser vi till att du blir väl omhändertagna och att du får en trygg och lönsam helhetslösning.

Välkommen till Bjurfors Näringsliv när du vill sälja din kommersiella fastighet!

Kommersiella fastigheter - Off-market

Vissa fastighetsägare vill av olika anledningar inte skylta med sin försäljningsprocess. Diskretion är då av yttersta vikt. Vi har ett utbrett och upparbetat nätverk av företagare i olika branscher, fastighetsinvesterare och fastighetsägare som vi identifierar och bjuder in till fortsatt affärsdiskussion.

Trenden pekar mot att allt fler av våra transaktionsuppdrag genomförs ”off-market”, utan annonsering på den öppna marknaden. Flera av våra absolut största uppdrag har gjorts på detta sätt, enligt uppdragsgivarens önskemål.

Metoden ställer högre krav på våra transaktionsrådgivare att hela tiden vara uppdaterade på våra kunders aktuella krav och specifikationer, hålla våra kontakter ”varma” och alltid vara redo att presentera ett antal lämpliga aktörer oavsett typ av transaktion.

Kontakta oss om du också vill sälja en kommersiell fastighet off-market.

Kontakta mig

Vi granskar på din situation tillsammans

Tillsammans granskar vi din situation du står inför oavsett om du ska sälja en kommersiell fastighet eller göra ett förvärv. Vi på Bjurfors Näringsliv vet vad som krävs för att göra en god affär för båda parter.

Hör av dig så tittar vi mer på din situation och vad vi kan hjälpa dig med.

Låt fastighetsagenten göra jobbet!

Söker du fastighet eller mark, vill du vara först med att ta del av nyinkomna fastigheter?

Läs mer

Sökuppdrag

Det är inte bara när du som fastighetsägare ska göra avyttringar i ditt innehav som du med fördel kan vända er till oss. Vi åtar oss även ”sökuppdrag” där vi hjälper dig att aktivt leta efter fastigheter och bevaka marknaden. Våra transaktionsrådgivare bistår dig även med strategiska analyser och köprådgivning när du står inför ett förvärv.

    Jag vill bli kontaktad