Transaktioner

Bjurfors Näringsliv- transaktioner. Affärsupplägg och strategier för bästa totalekonomi står i fokus inför varje transaktion.

Fastighetstransaktioner

Vi på Bjurfors Näringsliv har under mer än tjugofem års tid framgångsrikt varit rådgivare vid alla typer av fastighetstransaktioner. Vi är måna om att inte bara genomföra affärer på ett traditionellt sätt utan ser även till att alltid utvärdera och överväga innovativa och utvecklande möjligheter. Allt för att säkerställa att ni som uppdragsgivare får högsta möjliga avkastning på affären – oavsett om ni är köpare eller säljare.

Ingen affär är den andra lik utan kräver gedigen kunskap och erfarenhet av våra transaktionsrådgivare, som är ständigt uppdaterade i lagstiftningens utveckling och marknadens trender. Vi har ett brett kontaktnät och nätverk för alla typer av tjänster som ni kan behöva vid en transaktion, inom t.ex. juridik, revision, kapitalplacering, skatterådgivning, energikonsulter. När ni vänder er till oss så ser vi till att ni blir väl omhändertagna och att ni får en trygg och lönsam helhetslösning.

Det är inte bara när ni som fastighetsägare ska göra avyttringar i ert innehavsom ni med fördel kan vända er till oss. Vi åtar oss även ”sökuppdrag” där vi hjälper er att aktivt leta efter fastigheter och bevaka marknaden. Våra transaktionsrådgivare bistår er även med strategiska analyser och köprådgivning när ni står inför ett förvärv.

Oavsett vilken situation ni står införi, så ska ni alltid veta att när ni anlitar oss på Bjurfors Näringsliv så kommer ni bli bemötta av professionalism, engagerad noggrannhet och med ambitionen att det är starten på en lång och ömsesidigt vinnande relation.

Hör av er så tittar vi mer på er situation och vad vi kan hjälpa er med.

Off-market

Allt fler transaktionsuppdrag genomförs ”off-market”, utan annonsering på den öppna marknaden.Vissa fastighetsägare vill av olika anledningar inte skylta med sin försäljningsprocess. Diskretion är då av yttersta vikt och tas av oss på fullaste allvar. Vi har ett utbrett och upparbetat nätverk av företagare i olika branscher, fastighetsinvesterare och fastighetsägare som vi identifierar och bjuder in till en fortsatt affärsdiskussion.

Trenden pekar mot att allt fler av våra transaktionsuppdrag genomförs ”off-market”, utan annonsering på den öppna marknaden. Flera av våra absolut största uppdrag har gjorts på detta sätt, enligt uppdragsgivarens önskemål.

Metoden ställer högre krav på våra transaktionsrådgivare att hela tiden vara uppdaterade på våra kunders aktuella krav och specifikationer, hålla våra kontakter ”varma” och alltid vara redo att presentera ett antal lämpliga aktörer oavsett typ av transaktion.

Vill ni veta mer, kontakta oss eller fyll i era kontaktuppgifter så kontaktar vi er.