Har du en lokal du önskar hyra ut eller överlåtas?

Hyr ut eller hitta lokaler till ditt företag

Lokalmarknaderna i storstäderna är en tuff marknad som ställer höga krav på kompetens och att sticka ut. God lokalkännedom, kunnighet om lagar och avtal, ett brett kontaktnät med stabila lokalspekulanter och ett professionellt bemötande är något ni alltid kan förvänta er när ni anlitar oss.

Vi hjälper företag hitta nya lokaler

Vi hjälper er som lokalsökande företag att hitta nya lokaler för er verksamhet oavsett om det rör sig om butik, industri, kontor, lager eller annat. Vi har lång erfarenhet av områden och har hjälpt många företag hitta rätt lokaler.

Vill du hyra ut din lokal till företag?

Vi hjälper fastighetsägare som behöver hitta rätt hyresgäster att fylla vakanser. Detta uppnår vi genom noggrant och uthålligt arbete, stark marknadsföring i olika medier samt personlig kontakt med upparbetade kontaktnät.

Våra tydliga arbetssätt och personliga engagemang har lett till att vi har många återkommande kunder. Bjurfors Näringsliv strävar efter att slutföra uppdraget så att hyresvärd och hyresgäst hittar varandra för ett långvarigt och gynnsamt hyresförhållande. Är våra kunder nöjda så är vi nöjda. Vi är experter på att hitta rätt hyresgäst till era lokaler.

Kontakta oss så berättar vi mer.

 

Hyr ut din lokal

Sökuppdrag

Är er verksamhet i behov av nya lokaler? Vi jobbar med uppdrag där vi hjälper våra kunder i deras sökande så de kan ta sin verksamhet till nästa steg i rätt typ av lokaler, med rätt läge. Kontakta oss så tittar vi tillsammans på era behov och vad ni söker för för lokaler att komma vidare.

Kontakta oss

Tips till dig som söker lokal

Hur fungerar det egentligen att hyra en lokal för ett företag, vad ska man tänka på och vilka regler gäller? Kanske är ni nyföretagare och ska börja leta efter företagets lokaler eller behöver ni tips om hur man kan gå tillväga? De flesta företag byter inte lokaler särskilt ofta och därför är detta ett relativt okänt område. En flytt kommer på olika sätt att påverka ert företag och en mängd faktorer spelar in för att ni ska få ut så mycket som möjligt av flytten.

 • Har ert företag ett stort behov av att finnas nära kunder eller samarbetspartners?
 • Vilka konkurrensfördelar uppnår ni om lokalen finns i ett visst område?
 • Vilka möjligheter till transporter och tillgänglighet behöver ert företag?
 • Vilket behov av parkeringsplatser, för såväl kunder som anställda, har ni?
 • Behöver ni närhet till kollektivtrafik eller service så som butiker och restauranger?
 • Är det viktigt att ert företag profileras i ett visst område?
 • Är ni beredda att betala för en ev överlåtelse?
Se våra hyreslokaler

Låt lokalagenten göra jobbet!

Söker du lokaler eller hyresgäster, vill du vara först med att ta del av nyinkomna hyreslokaler?

Anmälan Lokalagenten

  Jag vill hyra ut en lokal


  Kontaktuppgifter