Bjurfors Näringsliv Stockholm, har flyttat till högre höjder i Globen!

Vi har sedan ett antal år valt att placera vårt Stockholmskontor i Globen. Vi satt under många år i Haga Tingshus vid Norrtull och sedan inne i city. Läget i Globen tycker vi är optimalt för oss, som är ute och far och flänger en hel del, precis utanför stan med goda kommunikationer åt alla väderstreck, både med bil och kommunala färdmedel. Dessutom lätt att hitta och parkera för såväl personal som besökare.

I höstas hittade vi den för oss perfekta lokalen i området, en etagelokal på 16:e våningen, högst upp i ett av tornen, dryga 100 meter över havsnivån. Två stora terrasser med milsvid utsikt över precis hela Stockholm! Lokalen är nu nyrenoverad och anpassad för våra behov.

Välkommen förbi på en fika eller bara för att njuta av utsikten, Arenavägen 39 är adressen!

Sommar och Sol

Vädermässigt har vi haft en ganska seg vår och hoppas nu att sommaren levererar…

Fötter i sand

På Bjurfors Näringsliv har vi haft en intensiv start på året med bl.a. ett nyöppnat kontor i Helsingborg, nytt kontor i Stockholm och tre nya medarbetare. Över hela landet noterar vi hög aktivitet på alla typer av fastigheter och lokaler och vi har sjösatt och förmedlat ett antal spännande fastigheter och projekt, t.ex. ett slott, tomter för olika typer av nyproduktion och många fina bostadsfastigheter.

En tendens vi noterar är en ökning av antalet ombildningar till bostadsrätter, där allt fler privata men även kommunala bolag avyttrar till bostadsrättsföreningar. Återstår att se om detta är något vi får se mer av framöver. Vi noterar även en ökande efterfrågan på upprättande av ekonomiska planer för nyproduktion av såväl bostäder som lokaler i bostadsrättsform, över hela landet, inte nödvändigtvis endast i storstadsregionerna.

Fastighetsbranschen är fortsatt het och antalet investerare har de senaste åren tilltagit, då många alternativ bedöms vara sämre, i förhållande till risk, värdeutveckling och avkastning. Vi tror att även du har samma positiva känsla!

Under sommaren gasar vi på som vanligt men hoppas även hinna med att få en del sand mellan tårna och några lugna stunder i solen.

Glad sommar!