Går du i säljtankar?

Vi har stor efterfrågan på fastigheter i Malmö, Göteborg och Stockholm.

Önskar du sälja, men vill vara diskret så hjälper vi dig med en bra och effektiv marknadsföring utan adress och bilder. Vi kallar det Underhand.
bjurforsnaringsliv.se/underhand/

Kontakta oss:

naringsliv.malmo@bjurfors.se
naringsliv.goteborg@bjurfors.se
naringsliv.stockholm@bjurfors.se

Liksom de flesta år var även början på detta år lite trög i jämförelse med decemberruschen då alla ville få ihop en affär innan årsslutet. I år var det dock lite längre period med stiltje. Både köpare och säljare var mer avvaktande än vanligt.

Mycket berodde nog på den allmänna oron i världen med hot om handelskrig, Brexit, mm men framför allt vad som skulle hända med räntan. Då var det många som satt stilla i båten och vi konsulter i fastighetsbranschen hade en lite lugnare start på våren.

Men när räntehöjningarna uteblev och vårsolen tittade fram kom även viljan att göra affärer tillbaka. Vinters håglöshet smälte bort, köpviljan vaknade och det blev full fart på transaktionerna. Även det som verkat hopplöst att få sålt blev det intresse och budgivning på.

Plötsligt var oron borta och efterfrågan blev större än utbudet. Så de köpare som hoppas på prisfall fick se sina drömmar smälta bort och prisnivån ligger kvar på en hög och stabil nivå.

Framöver ser vi ingen anledning till oro och en fortsatt stark marknad. Det bådar gott för resten av året och vi ser fram emot nya affärer med både befintliga och gamla kunder. Sommaren brukar vara lite lugnare men samtidigt en bra tid att förbereda för att snabbt komma igång tidigt i höst. Välkommen att höra av dig.

Trevlig sommar!
Bjurfors Näringsliv