Timmermansgatan
Simrishamn
Bostadsfastighet
Adress:
Timmermansgatan 10,12,14,16,18, ... 48
Åsatt fastighetsvärde:
24 500 000 kr
Hyresintäkt:
1 423 997 kr/år
Bruttoarea:
1 696 Kvm

20 parhus i Skillinge

Välskött radhusbestånd innehållande 20 parhus med kallhyror i underbara Skillinge.

Fastighetsbeskrivning

Fastigheten Simrishamn Kvarnby 15:290 utgörs av en tomtyta om ca 9 032 kvm och är bebyggt med 20 stycken parhus och är förvaltningsenhet fullt uthyrd med kallhyror. Husen byggdes 1991.

Betongplatta på mark med stomme av trä klädd med tegel och betongpannor på taket. Isolerglasfönster och alla lägenheter har sin egen uppvärmning med vattenburen el. Till husen finns också en gemensam byggnad med tvättstuga och teknikrum.  

Planlösning

På fastigheten finns sex stycken parhus i två plan med en boyta på ca 108 kvm och har fyra rum och kök. På bottenvåningen finns kök, vardagsrum och wc/dusch. På ovanvåningen finner vi tre sovrum, badrum och balkong.

Tio stycken parhus i ett plan med en boyta på ca 78 kvm innehållande tre rum och kök. Vardagsrum och två bra sovrum, klädkammare, badrum och ett rymligt kök samt uteplats.

Fyra stycken parhus i ett plan om ca 67 kvm med kök, vardagsrum, sovrum med klädkammare och badrum.

Alla lägenheter har parkett i vardagsrummet, plastmattor i övriga utrymmen. Egen elpanna där alla är utbytade under de senaste åren.

Hyresgästerna sköter sina egna uteplatser.

Omgivning/Natur

Naturskönt läge i Skillinge.

Skillinge har både småbåtshamn och fiskehamn. Skillinge är känt för sitt turistliv under sommaren. I byn finns Skillinge Teater och flera gallerier som tex Skillinge Mölla som har sina utställningar på påsken. 

Ortens huvudnäringar är numera fiske och turism. Här finns många företag, Skillinge Företagarförening har över 100 medlemsföretag inom näringar som turism, fiske och konsultverksamheter.

Kommunikationer

Bussförbindelser till Ystad och Simrishamn.

Närservice

Matöppet, trevliga restauranger och fiskrökeri.

Instruktion om försäljning

FÖRUTSÄTTNINGAR

Försäljningsprospektet grundar sig på information som erhållits från säljaren samt från andra källor. Ingen garanti lämnas avseende innehållets riktighet. Säljaren samt Bjurfors Näringsliv friskriver sig uttryckligen från allt ansvar, eventuella fel eller ofullständigheter i prospektet eller i annan information, muntlig eller skriftlig, som tillhandahålls intressent till fastigheten.

Köpare av fastigheter har en långtgående undersökningsplikt. Spekulanter uppmanas därför att inför ett eventuellt förvärv noggrant utföra sin undersökningsplikt avseende fastighetens skick och övriga frågor som är av vikt för spekulanten.

Mottagare av prospektet förbinder sig att endast använda den för detta ändamål och inte kopiera eller delge den till andra utan skriftligt tillstånd.

Säljaren förbehåller sig rätten att avböja bud, avsluta pågående förhandlings- eller försäljningsprocess eller ändra ovan angivna riktlinjer utan att ange skäl för detta.

FÖRSÄLJNINGSPROCESSEN

Potentiella köpare inbjuds härmed, på basis av detta prospekt, att lämna indikativa bud på fastigheten. Buden ska anges med hänsyn tagen till eventuell latent skatteskuld.

Försäljningen kommer att genomföras som en bolagsaffär i vilket aktierna i de bolag som äger fastigheten överlåtes. Inga finansieringsvillkor medges. Köparen står för egna förvärvskostnader.

10 % av fastighetsvärdet erlägges i form av handpenning på dagen för tecknande av köpekontrakt/aktieöverlåtelseavtal. Resterande del av köpeskillingen erläggs på tillträdesdagen.

Fastigheten och bolaget överlåtes i befintligt skick och ägaren kommer att friskriva sig från allt ansvar för faktiska fel och brister, rättsliga fel, rådighetsfel och andra fel som ansvar för s k dolda fel. Spekulanter skall tillsammans med bud även lämna en kortfattad beskrivning av spekulant samt redogöra för tänkt finansieringsstruktur. Möjlig tillträdesdag skall anges. Spekulanter kommer ges tillfälle att genomföra en såväl teknisk som ekonomisk Due Diligence av fastigheten och bolaget.

Tidplan

FÖR DENNA FÖRSÄLJNINGSPROCESS AVSES TIDPLANEN ENLIGT NEDAN FÖLJAS.

Visning av fastigheten sker efter överenskommelse.

Ansvarig Mäklare

Mikael Ekman
Mikael Ekman Reg. Fastighetsmäklare Transaktionsrådgivare mikael.ekman@bjurfors.se
073-920 66 63