• Fastigheten
  • Lokalen
  • Lokalen
Huddinge
Lager - Uthyres
Adress
Regulatorvägen 9 B
Hyra
1 450 kr/kvm/år
Årshyra
398 750 kr/år
Lokalarea
275 Kvm

För mer information kontakta

Susanne Askvall Susanne Askvall Lokalmäklare - Uthyrare susanne.askvall@bjurfors.se
070-976 91 06

Kontakta mäklaren för visning

3 st nybyggda verkstads-/lagerlokaler

Bli första hyresgästen i nybyggd fastighet med mycket bra läge och goda kommunikationer i Flemingsberg. 3 st nybyggda verkstadslokaler om 275 kvm/st med stora vikportar, golvbrunnar och oljeavskiljare. Generös takhöjd om 7,90 innanför porten. 90 kvm entresol med inredda kontorsytor och pentry. Möjlighet finns att hyra en, två eller alla tre lokalerna. Inflyttning i mars 2020.

Planlösning

Lokalen har både en stor vikport samt en vanlig entrédörr. Innanför entrén har lokalen en generös takhöjd om 7,90 meter. Den bakre delen har en entresolvåning med kontorsytor. På bottenvåningen under entresolen finns en våtrumsgrupp med städskrubb, hwc, dusch och omklädningsrum. Interntrappa binder ihop våningsplanen. Bottenvåningen är 185 kvm och övervåningen är 90 kvm. Kontorsvåningen är fullt inredd och här ligger också ett pentry. En glasvägg ut mot verkstadslokalen binder ihop våningarna.

Omgivning/Natur

Med ett mycket centralt läge i Flemingsbergsdalens industriområde, granne med Mekonomen. Promenadavstånd till Flemingsbergs centrum och Ica Maxi.

Kommunikationer

10 minuters promenad till pendeltågsstation Flemingsberg. Ca 15 minuter med bil till Stockholms city och E4:an. Buss 704 till Fruängen.