Wallingatan 18
Stockholm
Kontorslokal - Uthyres
Adress:
Wallingatan 18
Lokal, valbar area:
80–400 kvm

3 våningar med bra kontorsytor

Varmt välkommen till stora och fina ytor för er verksamhet. Här kan du och dina kollegor arbeta effektivt och bekvämt. Lokalen har allt som behövs för en produktiv arbetsmiljö, inklusive mötesrum, öppet kontorslandskap, pentry/kök och WC.

Planlösning

Lokalen har en total yta på 400 m² fördelad på tre våningsplan. Det finns en trappa som förbinder våning 1 med våning 2, där båda våningarna har lokaler på 160 m² vardera. Våning 3 har en separat ingång. Alla tre våningsplanen är välplanerade och erbjuder gott om naturligt ljus.

Omgivning

Norrmalm är en stadsdel belägen i hjärtat av Stockholms innerstad. Området erbjuder utmärkta kollektiva trafikförbindelser, omfattande serviceutbud, ett livligt restaurangliv, rikligt med kulturutbud, gröna parker och shoppingmöjligheter. Dessa faktorer gör Norrmalm till en populär plats för både företag och boende.

Kommunikationer

Lokalen har utmärkta kommunikationsmöjligheter, med Rådmansgatans tunnelbanestation och Hötorgets tunnelbanestation på bekvämt gångavstånd. Dessutom finns de närmaste busshållplatserna endast ett par minuter bort till fots.

Närservice

Lokalen är belägen på gångavstånd från Stockholm City, där all nödvändig service finns att tillgå.

Övrigt

KONTRAKTLÄNGD: Förhandlingsbart.

TILLTRÄDE: Omgående om så önskas.

KONTRAKTBESKRIVNING: Uthyrning.

Kontakta mäklaren för mer info och visning.

Ansvarig Mäklare

Rico Cigel
Rico Cigel Affärsområdeschef Uthyrning & Företagsförmedling rico.cigel@bjurfors.se
070-782 00 88