Landet Bed and Breakfast
Tomelilla
Bostadsfastighet
Adress:
Ramsåsa Lillåsa 4702
Pris:
5 750 000 kr
Bruttoarea:
510 kvm
Markareal:
4661 kvm

Bed & Breakfast på Österlen

Bra beläget B&B mellan Sjöbo och Tomelilla. Smakfullt renoverad bostad om ca 150 kvm samt 10 rum för uthyrning och välutrustat restaurangkök.

Fastighetsbeskrivning

Fastigheten utgörs av en tomtyta om ca 4 661 kvm och bebyggd med en u-längad gård ombyggt till ett populärt Bed and Breakfast.

En mysig stenbelagd innergård med entré till matsal och rummen.

Total boarea är ca 510 kvm varav ca 150 kvm privat bostad. Hotell delen utgör ca 360 kvm innehållande 10 rum för uthyrning, matsal, gemensamma utrymmen och ett fullutrustat restaurangkök. Insynsskyddad och uppväxt trädgård med stort trädäck och utomhusbar. Det finns också utomhus SPA för gästerna.  

Se mer på www.landetbedandbreakfast.se

 

Planlösning

Bostadsdelen är ca 150 kvm med en privat entré. Ett stort öppet vardagsrum och kök med högt till tak och mycket smakfullt renoverat. Sovrum samt helt nyrenoverat badrum. En trappa upp finns ytterligare ett sovrum inrett och här finns möjlighet att inreda mer. 

Verksamhetsdelen nås också från bostaden och inrymmer 10 st rum för uthyrning. Två större rum finns en trappa upp där man också har ett mysigt gemensamt allrum och utgång till en stor inglasad altan med vacker utsikt över fälten.

På bottenvåningen finns 8 rum, alla smakfullt inredda och flera med egen wc/dusch. Fullt utrustat restaurangkök med utgång till baren på trädäcket.

Mysig frukostmatsal med separat toalett och entré fån innergården. 

Garage med bra förfaring och lagringsmöjlighet. Stor vind med gott om plats.

 

Omgivning/Natur

Vackert beläget mellan Sjöbo och Tomelilla. Bra skyltmöjlighet ut mot väg 11.

Instruktion om försäljning

FÖRUTSÄTTNINGAR

Försäljningsprospektet grundar sig på information som erhållits från säljaren samt från andra källor. Ingen garanti lämnas avseende innehållets riktighet. Säljaren samt Bjurfors Näringsliv friskriver sig uttryckligen från allt ansvar, eventuella fel eller ofullständigheter i prospektet eller i annan information, muntlig eller skriftlig, som tillhandahålls intressent till fastigheten.

Köpare av fastigheter har en långtgående undersökningsplikt. Spekulanter uppmanas därför att inför ett eventuellt förvärv noggrant utföra sin undersökningsplikt avseende fastighetens skick och övriga frågor som är av vikt för spekulanten.

Mottagare av prospektet förbinder sig att endast använda den för detta ändamål och inte kopiera eller delge den till andra utan skriftligt tillstånd.

Säljaren förbehåller sig rätten att avböja bud, avsluta pågående förhandlings- eller försäljningsprocess eller ändra ovan angivna riktlinjer utan att ange skäl för detta.

FÖRSÄLJNINGSPROCESSEN

Potentiella köpare inbjuds härmed, på basis av detta prospekt, att lämna indikativa bud på fastigheten.

Försäljningen kommer att genomföras som en fastighetsaffär. Inga finansieringsvillkor medges. Köparen står för egna förvärvskostnader.

10 % av fastighetsvärdet erlägges i form av handpenning på dagen för tecknande av köpekontrakt. Resterande del av köpeskillingen erläggs på tillträdesdagen.

Fastigheten överlåtes i befintligt skick och ägaren kommer att friskriva sig från allt ansvar för faktiska fel och brister, rättsliga fel, rådighetsfel och andra fel som ansvar för s k dolda fel. Spekulanter skall tillsammans med bud även lämna en kortfattad beskrivning av spekulant samt redogöra för tänkt finansieringsstruktur. Möjlig tillträdesdag skall anges. Spekulanter kommer ges tillfälle att genomföra en såväl teknisk som ekonomisk Due Diligence av fastigheten. 

Tidplan

FÖR DENNA FÖRSÄLJNINGSPROCESS AVSES TIDPLANEN ENLIGT NEDAN FÖLJAS.

Visning av fastigheten sker efter överenskommelse.

Ansvarig Mäklare

Mikael Ekman
Mikael Ekman Reg. Fastighetsmäklare Transaktionsrådgivare mikael.ekman@bjurfors.se
040-608 38 82