• Fasadbild Stopvägen 59-63
  • Gård med möjlighet att göra några p-platser på
  • Ljust trapphus i natursten
Stockholm
Bostadsfastighet
Adress
Stopvägen 59-63
Åsatt fastighetsvärde
50 000 000 kr
Uthyrbar area
1 048 kvm
Hyresintäkt vid fullt uthyrt
1 821 387 kr/år

För mer information kontakta

Larssan Lundberg Larssan Lundberg Reg. Fastighetsmäklare - Transaktionsrådgivare larssan.lundberg@bjurfors.se
070-976 91 07

Kontakta mäklaren för visning

Bostadsfastighet om 19 lgh - Abrahamsberg

Bostadsfastighet i Abrahamsbergs från 1942 i lummiga och eftertraktade Brommakvarter. Idag 19 lägenheter med färdigt bygglov att bygga till ytterligare en så att man får 20 lgh, alla om 2 rok. 6 av lägenheterna kontrolleras av ägarna. Promenadavstånd till två T-banestationer.

Kontakta mäklaren Larssan Lundberg för mer information.

Fastighetsbeskrivning

Fastigheten Skäppan 4 är ett flerbostadshus med tegelfasad och tre uppgångar med adresserna Stopvägen 59-63. Huset består idag av 19 lägenheter som alla är 2 rum och kök i storlekarna 42 och 54 kvm.

Den genomgående standarden i lägenheterna är god då alla lägenheterna har renoverats löpande och badrummet under perioden 2004-2012. Ytskikten är målade/tapetserade väggar samt trägolv samt plastmattegolv. I badrummen är det kaklade väggar samt klinkergolv och modernt porslin - vissa med dusch och vissa med badkar. Köken har generellt elspis med kolfilterfläkt, kyl/frys, skåpsinredning samt diskbänk. 

Husets uppvärmning är fjärrvärme. Fiber är indraget till alla lägenheterna. 
Oinredd vind finns men är pga låg takhöjd ej inredningsbar i sin nuvarande form.

I källarplan finns gemensam tvättstuga med 2 tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp samt mangel. Varje lägenhet har ett eget källarförråd i källaren. Utöver det finns tre lokaler som är uthyrda som förrådsändamål, samt ett mindre fastighetsskötarutrymme om ca 3-4 kvm. 

Omgivning/Service

Fastigheten ligger i ett lugnt område med med nära till det mesta. Inom promenadavstånd finns flertalet skolor, förskolor, vård samt handel av olika slag. Omkring de båda T-banestationerna finns flertalet restauranger, matbutiker, caféer, butiker och service. Annars är du inte långt ifrån Bromma Blocks, Vällingby centrum eller Stockholms innerstad.