• Entré
  • Konferensrum
  • Kontorsrum
Stockholm
Kontor - Uthyres
Adress
Tjärhovsgatan 18
Hyra
2 766 kr/kvm/år
Årshyra
291 360 kr/år
Kontorsarea
95 Kvm

För mer information kontakta

Susanne Askvall Susanne Askvall Lokalmäklare - Uthyrare susanne.askvall@bjurfors.se
070-976 91 06

Kontakta mäklaren för visning

Charmigt kontor på Södermalm

Charmigt kontor mitt på Södermalm med lägenhetskänsla. Kontoret har en generös takhöjd och fina detaljer såsom spegeldörrar och trägolv. Fönster i alla rum mot gatan eller mot gården vilket ger ett ljust intryck. En välkomnande entré med överblick in i alla rum. Till kontoret hör ett förråd på ca 10 kvm.

Planlösning

Med entré ifrån Tjärhovsgatan kommer man in i det nyrenoverade trapphuset. Här har man sin egen entrédörr med säkerhetsgrind, port telefon finns utanför porten. Innanför möts man av en charmig hall med tidstypiska detaljer. Rakt fram ligger ett ett större rum som idag används som konferensrum. Till höger och vänster finns ytterligare två kontorsrum det mot gatan för ca 4 personer och det mot gården för ca 2 personer. Längst in i lokalen ligger ett kök med matplats. Innanför köket finns ett skrivarrum/arkivrum. I källaren finns ett förrådsrum om ca 10 kvm.

Omgivning/Natur

1 minut ifrån Medborgarplatsen på Tjärhovsgatan ligger fastigheten. All tänkbar service så som restauranger, caféer, matbutiker och Söderhallarna m.fl. i direkt närhet.

Kommunikationer

T-bana Medborgarplatsen ca 1 -2 minuter ifrån.