Lyftkransvägen 3
Huddinge
BRF Industri/Lager
Adress:
Lyftkransvägen 3
Pris:
2 200 000 kr
Lokalarea:
225 Kvm

Effektivt planerad industri-/kontorslokal

Effektivt planerad industri-/kontorslokal. Perfekt för ett företag som har behov av lite flera kontorsplatser eller extra lagerutrymme. Ljus lokal om ca 214 kvm + entresolplan. 5,6 m takhöjd i bottenplan, industriport om 4×4,5m

Planlösning

Entréplanet är rymligt om ca 107 kvm med 5,60 meter i takhöjd och helt öppen planlösning utan pelare. Industriport med mått bredd 4 x höjd 4,5 meter och klarar inkörning med tex entreprenadmaskiner eller höga transporter. WC med kaklade väggar. Betonggolv med golvvärme och god bärighet samt golvbrunn ansluten till gemensam oljeavskiljare. Fiber indraget i lokalen.

Ståltrappa upp till entresolplan med kontorsyta samt ett kök/pentry. Vidare upp i trappan till övre plan som idag är rumsindelat. Här finns ett helkaklat badrum med dusch och en helkaklad WC. Öppen kontorsyta i anslutning till fint kök/pentry. Två ordentliga kontorsrum med fönster varav det ena rummet är något större.

Omgivning

Länna industriområde ligger i Huddinge kommun i södra Stockholmsområdet och är ett välkänt, levande och attraktivt industriområde med god närhet till/från Stockholm city. Området karaktäriseras av både större och mindre företagare med verksamheter såsom entreprenad, byggare, hantverkare, åkeri, lager och logistik samt service.

Kommunikationer

Lokalen ligger i ett strategiskt läge ur ett logistikperspektiv, precis intill väg 73 där du med lätthet tar dig till/från Stockholm city och E4:an på bara ca 15 minuter. God närhet till Stockholm söderort och ca 30 min till Nynäshamn. 
Bussar i närheten:
Buss 709 - Huddinge
Buss 835 - Tungelsta
Buss 831 - Farsta centrum

Brf Lyftkranen 2

BRF LYFTKRANEN 2
I Bostadsrättsföreningen finns 24 st bostadsrättslokaler.

Bostadsrättsinnehavaren ansvarar för innandömet på lokalen. 
Avgiften som erläggs till bostadsrättsföreningen går bland annat till avsättningar för skötsel och underhåll av byggnaden, gemensam el/vattenförbrukning, snöröjning, ekonomisk och teknisk förvaltning, räntor, amorteringar etc.
Bostadsrättsföreningen är en så kallad oäkta bostadsrättsförening. Samtliga bostadsrättsinnehavare måste bedriva momspliktig verksamhet i lokalerna eller hyresgäst som hyr måste bedriva momspliktig verksamhet i lokalen.

Pantsättningsavgift utgår om 1 % av aktuellt prisbasbelopp.
Överlåtelseavgift utgår om 2,5 % av aktuellt prisbasbelopp och betalas av köpare.
Andel i föreningen: 4,2004%
Månadsavgift: 7 743kr ex moms
Värmetillägg 1 025kr/månad

Ansvarig Mäklare

Gustav Sandström
Gustav Sandström Reg. Fastighetsmäklare - Transaktionsrådgivare gustav.sandstrom@bjurfors.se
070-782 00 90