Bögatan 27
Göteborg
Bostadsfastighet
Adress:
Bögatan 27
Pris:
21 000 000 kr
Tomtareal:
893 Kvm

En exklusivt renoverad fastighet i Örgryte

En exklusivt renoverad fastighet som bland annat är lämpad som bostad, kontor eller för korttidsuthyrning.

Fastighetsbeskrivning

En exceptionell fastighet som andas exklusivitet och som är belägen i det idylliska och stadsnära området Örgryte. Fastigheten har en total uthyrningsbar yta om ca 400 kvm som är lämpad som bostad, kontor eller för korttidsuthyrning. Byggnaden har en genomgående hög standard med kvalitativa och lyxiga materialval och ytskikt i form av främst marmor, teak och granit. Golvvärme finns i stora delar av byggnaden med lågtemperaturvärmesystem som drivs av en nyinstallerad bergvärmeanläggning, med bergkyla kopplat till anläggning i huset för AC. Byggnaden har ett ljudsystem som är kopplat till infällda högtalare i taket i de flesta rummen. Här erbjuds även andra bekvämligheter i form av indragen fiber, bevattningssystem för gräsmattan, garage med elport och plats för en (1) bil och tre (3) parkeringsplatser på tomten. Fastigheten omges av en välskött och lummig trädgård med härlig grönska i form av bland annat fruktträd samt en damm. 

Suterrängplan

På den nedersta våningen finns ett biorum med infällda högtalare och ett kraftigt surroundsystem. Här finns även ett mindre pentry i högsta klass med vinkyl, pool med jetstream, walk-in closet, toalett och en bastu. På detta plan finns ett teknikrum innehållande bland annat ljudanläggning, elcentral, avfuktare och vattenberedare.

Entréplan

Här välkomnas man in i en större hall med bra förvaringsytor och en inbjudande
atmosfär. I entrén har man förberett för montage av hiss som sträcker sig från suterrängplan till övervåning. Det finns ett exklusivt modernt kök med utgång till balkong, matsal, tre stora rum med fiskbensparkett varav ett med öppen spis i marmor, mindre rum med separat utgång till trädgården, inglasat uterum med skjutpartier och ett badrum med toalett och dusch.

Övervåning

Denna våning består av tre (3) stora sovrum med härliga ljusinsläpp, varav ett med separat badrum med dusch, 1 badrum med dubbelvask, dusch och jacuzzi, stor walk-in closet med tillhörande tvättstuga samt ett större vardagsrum med utgång till en trevlig terrass i syd/sydvästläge.

Vindsvåningen

Inredd vind med fina ljusinsläpp från takfönstren som kan användas till kontor, hobbyrum eller liknande. Här finns även ett badrum i marmor med toalett, dusch och ångbastu.

Renoveringar

Stora renoveringar genomfördes runt 2005.

Totalrenovering av insidan utfördes mellan 2018-2023.

Omgivning

Fastigheten har ett spektakulärt läge som är beläget i ett fridfullt och vackert område som ligger i närhet till både stadslivet i Göteborgs innerstad och natur. 

Kommunikationer

Fastigheten har ett bra läge ur logistisk synpunkt då det finns mycket goda kommunikationsförbindelser i form av både buss och spårvagn in till Göteborgs centrala innerstad. 

Ansvarig Mäklare

Tommy Håkansson
Tommy Håkansson Transaktionsrådgivare tommy.hakansson@bjurfors.se
031-761 79 82