Entré
Västerås
Butik/Handelsfastighet
Adress:
Hejargränd 4
Åsatt fastighetsvärde:
22 500 000 kr
Lokalarea:
3 200 Kvm

Handelsfastighet med bra läge i Västerås

Med bra logistiskt läge i västra delen av Västerås ligger denna handelsfastighet med en lokalarea på ca 3 200 kvm och en tomtareal på ca 8 000 kvm. Stora butiksytor med bra skyltläge mot Surahammarvägen. Gott om parkering utanför butiken. Stort lager med hög lastport.

Fastigheten överlåtes vakant. Eventuellt kan nuvarande fastighetsägare kvarstå som hyresgäst under en övergångsperiod om ca 1 år.

Fastighetsbeskrivning

Byggnaden inrymmer butikslokaler och lager samt en mindre del med kontor och personalutrymmen. Möjlighet finns att dela upp lokalen i mindre enheter. Se planritning. 

Byggnadens underhållsskick är normalt för dess ålder. OVK besiktning är godkänd. 

Butikslokalerna är i huvudsakligen i normalgod standard. Golven är belagda med parkett respektive textilgolv. Vissa delar av textilgolven är i behov av byte. Väggarna är målade och taket utgörs av undertak. Personallokaler finns i form av lunchrum med köksutrustning och omklädningsrum med duschrum och bastu. Planlösningen är lämpad för stor butik såsom möbler, bilar-, kakel-, golv-, tapet-, målar-, badrumsförsäljing eller liknande. Möjligheterna är många. Lokalerna är allmängiltiga butikslokaler, men skulle även kunna fungera för industri eller lagerverksamhet.  

Bra Butiksentré med dubbla dörrar för leveranser. Högport in till lagret, flertalet nödutgångar samt egen ingång till kontoret. 

På den asfalterade gårdsplanen runt byggnaden finns flertalet parkeringsplatser, både på entrésidan och bakom byggnaden. På baksidan av byggnaden, som vetter mot Surahammarsvägen, är det bra skyltläge mot trafiken som passerar. 

 

Omgivning/Natur

Näromgivningen utgörs av handel samt lättare industri och kontor i verksamhetsområdet Bäckby. 

Kommunikationer

Kollektiva kommunikationer finns inom gångavstånd. Trafikleder nås på nära avstånd genom närbelägna Surahammasvägen/rv 66 och E18. 

 

Ansvarig Mäklare

Tomas Solberg
Tomas Solberg Reg. Fastighetsmäklare - Transaktionsrådgivare tomas.solberg@bjurfors.se
08-728 22 84