Stora rummet i vinkel
Stockholm
Kontorslokal - Uthyres
Adress:
Kindstugatan 1, 3 tr
Hyra:
3 900 kr/kvm/år
Årshyra:
955 500 kr/år
Fastighetsskatt:
235 kr/kvm/år
Bruttoarea:
245 kvm

Historisk elegans med modern komfort

På tredje våningen med hissåtkomst, bjuder detta kontor på en takhöjd om cirka 2,80 meter och med stora fönster som släpper in naturligt ljus och ger en fantastisk utsikt över Gamla Stan. Du välkomnas av en glasdörrsentré som leder in i en rymlig hall där ett stort hörnrum öppnar upp för möjligheter till kreativt arbete och produktivitet.
Med kök, flertalet kontorsrum samt ett konferensrum med glasvägg, erbjuder detta kontor alla bekvämligheter för att möta dagens arbetsbehov. För extra säkerhet finns även ett kassaskåpsrum till hands. Gemensam takterrass finns att nyttja för alla hyresgäster.

Planlösning

När du kliver in genom glasdörrsentrén möts du omedelbart av elegans och rymd. Direkt till höger och vänster finns två välutrustade WC samt dusch. Rakt fram möter du det stora hörnrummet som genast fångar din uppmärksamhet. Med generösa ytor och stora fönster skapar detta rum en känsla av ljus och luft. Längre in i lokalen, separerat av en elegant glasvägg, finns en avdelning som kan användas för konferenser eller som ett avskilt arbetsområde. När du rör dig längre in i lokalen upptäcker du flera kontorsrum i olika storlekar och konfigurationer. Dessa rum erbjuder flexibilitet för olika behov och kan anpassas efter dina önskemål. Mitt i lokalen finner du det öppna köket, hjärtat av arbetsplatsen där möten över en kopp kaffe blir till ovärderliga idéutbyten. På plan 4 finns en gemensamhets terrass för fika eller luncher. 

Omgivning

Din verksamhet kommer att vara centralt placerad, omgiven av de berömda kullerstensgatorna och de ikoniska byggnaderna som präglar Gamla Stan. Med närhet till kollektivtrafik och bekvämligheter finns det inget bättre läge för att möta dina kunders och medarbetares behov.

Kommunikationer

Ca 5 minuters promenad till t-banestationen Gamla Stan.

Ansvarig Mäklare

Susanne Askvall
Susanne Askvall Lokalmäklare - Uthyrare susanne.askvall@bjurfors.se
070-976 91 06