• Lokal med gavelläge
  • Lyftkranen
  • Lokal nr 24
Huddinge
Lager - Uthyres
Adress
Lyftkransvägen 5, lokal 24
Hyra
1 228 kr/kvm/år
Årshyra
282 444 kr/år
Lokalarea
230 Kvm

För mer information kontakta

Tomas Solberg Tomas Solberg Reg. Fastighetsmäklare - Transaktionsrådgivare tomas.solberg@bjurfors.se
08-728 22 84
070-782 00 84

Kontakta mäklaren för visning

Hörnlokal i Länna industriområde

Hörnlokal om ca 230 kvm uthyres i Länna industriområde intill väg 73 – endast 15 minuter från city!

Detta är en flexibel lokal om 230 kvm fördelat på två plan och med många möjliga verksamhetsändamål. Gavelläge på byggnaden vilket innebär fönster i tre väderstreck, gott ljusinsläpp samt bra skyltläge. Hög takhöjd, stor industriport, golvbrunn med oljeavskiljare samt pentry och wc med dusch. Modernt och med öppen planlösning utan pelare.

Perfekt för en hantverksfirma (t.ex. vvs, elektriker, rörmokare, snickare) som behöver kombinerad lager och verkstad, en butiksverksamhet som behöver höglager, showroom och kontor eller lokalt utlämningsställe, en entreprenad- eller åkerifirma som behöver maskingarage och personalrum eller enligt andra önskemål.

Nuvarande hyreskontrakt med återstående hyresperiod om ca 6 år överlåtes till ny hyresgäst.

Planlösning

Lokalen disponeras enligt följande;

Entréplanet är rymligt med 4,80 meter i takhöjd och helt öppen planlösning utan pelare. Industriporten med måtten bredd 4 x höjd 4,5 meter klarar inkörning av lastbilar, entreprenadmaskiner eller höga transporter. Epoxybehandlat betonggolv med golvvärme samt golvbrunn med oljeavskiljare.

Trappan tar dig upp till övre plan som inrymmer kök, wc, dusch, två stora kontorsrum samt en öppen yta lämplig för t ex konferens. Fönster i tre väderstreck släpper in gott om ljus.

Omgivning/Natur

Länna industriområde ligger i Huddinge kommun i södra Stockholmsområdet och är ett välkänt och attraktivt industriområde med närhet till Stockholm city. Det karaktäriseras av både större och mindre företagare med verksamheter såsom entreprenad, byggare, hantverkare, åkeri, lager och logistik samt service. 

Kommunikationer

Lokalen ligger i ett strategiskt läge ur logistsik synpunkt precis intill väg 73 där du med lätthet tar dig in till Stockholm city och E4:an på bara ca 15 minuter samt hela Stockholm söderort och till Nynäshamn på ca 30 min med alla dess fartygslinjer.

Kommunal trafik i närheten finner du:

Buss 709 - Huddinge

Buss 835 - Tungelsta

Buss 831 - Farsta centrum