Syréngatan 8
Trelleborg
Bostadsfastighet
Adress:
Syréngatan 8
Pris:
4 900 000 kr
Hyresintäkt:
284 400 kr/år
Bruttoarea:
245 Kvm

Hyresfastighet i centrala Trelleborg

Välskött och fin hyresfastighet bra beläget i Trelleborg. Tre lägenheter fullt uthyrd.

Fastighetsbeskrivning

Fastigheten bebyggdes 1946 med en tvåplans byggnad innehållande 4 lägenheter, två på varje plan. På bottenvåningen har sedan en sammanslagning skett och inrymmer idag en 4 rums lägenhet om ca 120 kvm. Det två 2 rumslägenheterna på andra våningen är ca 60 kvm styck.

Fasaden är tilläggsisolerad och klädd med nya fasadskivor. Yttertak med taktegel och alla fönster är bytta till isolerglas.

Uppvärmning sker med luft/vatten värmepump och vattenburet radiatorsystem. 

Uterum disponeras av lägenheten på bottenvåningen. 

Planlösning

På bottenvåningen finns en snyggt renoverad 4 rums lägenhet som ursprungligen varit två lägenheter. Tre sovrum och två helkaklade badrum samt ett ljust och fint arbetskök. Stort vardagsrum med parkett och fönster på två håll. Här finns också två balkonger och man har tillgång till uterummet och trädgården.

På andra våningen finns två stycken tvåor om vardera ca 60 kvm. Lägenheterna har parkettgolv, nyare kök, helkaklade badrum och balkong.

I källaren finns gemensam tvättstuga, förråd och ett gästrum med tillgång till bastu och dusch. Här finns också en verkstad och pannrum.

Omgivning

Lugnt och centralt beläget nära centrum och grönskande omgivning.

Kommunikationer

Ca 30 min till Malmö, Pendeltåg, motorväg och bra bussförbindelser till Malmö, Höllviken och Vellinge. Färjetrafik till kontinenten.

Närservice

Nära centrum med all service och Hedvägen och dess utbud av affärer.

Instruktion om försäljning

FÖRUTSÄTTNINGAR

Försäljningsprospektet grundar sig på information som erhållits från säljaren samt från andra källor. Ingen garanti lämnas avseende innehållets riktighet. Säljaren samt Bjurfors Näringsliv friskriver sig uttryckligen från allt ansvar, eventuella fel eller ofullständigheter i prospektet eller i annan information, muntlig eller skriftlig, som tillhandahålls intressent till fastigheten.

Köpare av fastigheter har en långtgående undersökningsplikt. Spekulanter uppmanas därför att inför ett eventuellt förvärv noggrant utföra sin undersökningsplikt avseende fastighetens skick och övriga frågor som är av vikt för spekulanten.

Mottagare av prospektet förbinder sig att endast använda den för detta ändamål och inte kopiera eller delge den till andra utan skriftligt tillstånd.

Säljaren förbehåller sig rätten att avböja bud, avsluta pågående förhandlings- eller försäljningsprocess eller ändra ovan angivna riktlinjer utan att ange skäl för detta.

FÖRSÄLJNINGSPROCESSEN

Potentiella köpare inbjuds härmed, på basis av detta prospekt, att lämna indikativa bud på fastigheten. 

Försäljningen kommer att genomföras som en fastighetsaffär. Inga finansieringsvillkor medges. Köparen står för egna förvärvskostnader.

10 % av fastighetsvärdet erlägges i form av handpenning på dagen för tecknande av köpekontrakt. Resterande del av köpeskillingen erläggs på tillträdesdagen.

Fastigheten överlåtes i befintligt skick och ägaren kommer att friskriva sig från allt ansvar för faktiska fel och brister, rättsliga fel, rådighetsfel och andra fel som ansvar för s k dolda fel. Spekulanter skall tillsammans med bud även lämna en kortfattad beskrivning av spekulant samt redogöra för tänkt finansieringsstruktur. Möjlig tillträdesdag skall anges. Spekulanter kommer ges tillfälle att genomföra en såväl teknisk som ekonomisk Due Diligence av fastigheten. 

Tidplan

FÖR DENNA FÖRSÄLJNINGSPROCESS AVSES TIDPLANEN ENLIGT NEDAN FÖLJAS.

Visning av fastigheten sker efter överenskommelse.

 

Ansvarig Mäklare

Mikael Ekman
Mikael Ekman Reg. Fastighetsmäklare Transaktionsrådgivare mikael.ekman@bjurfors.se
040-608 38 82