• Mellanbacken i Dalby
  • Fasad
  • Utsikt från en av lägenheterna
  • Vardagsrum
  • Kök
  • Kök 2
  • Helkaklat badrum
  • Badrum detalj
  • Badrum
  • Badrum med dusch
Lund
Bostadsfastighet
Adress
Mellanbacken 2
Pris
6 800 000 kr
Uthyrbar area
358 kvm
Hyresintäkt vid fullt uthyrt
472 800 kr/år

För mer information kontakta

Mats Lundberg Mats Lundberg Reg. Fastighetsmäklare mats.lundberg@bjurfors.se
040-608 30 11

Kontakta mäklaren för visning

Hyresfastighet i Dalby

Hyresfastighet med 4 lägenheter och en lokal (restaurang) i Dalby.

Fastighetsbeskrivning

På en tomt om 629 kvm i centrala Dalby står denna tidsenliga och renoverade hyresfastighet från 1912. Det finns 4 lägenheter om totalt 265 kvm fördelade på 2 plan. samt en restauranglokal om 93 kvm. 

Lägenheterna fördelar sig så att det finns en 3:a på 65 kvm samt en 1,5:a på 40 kvm på första våningen. På andra våningen finns 2 större lägenheter, en 3:a på 90 kvm samt en 2:a på 70 kvm med balkong.

Lägenheterna är totalrenoverade med nya golv, helkaklade badrum samt nya kök mellan 2011-2016.

I källaren finns tvättstuga, pannrum med nyare värmepump (2012) samt förråd.

På gården finns stenlagd uteplats, parkeringsplatser för hyresgästernas bilar samt ett garage om 22 kvm. Säljaren har på börjat en ombyggnad här för att skapa en mindre lägenhet(studio) här.      

 

      

Planlösning

Planlösningen fördelar sig så att det finns en 3:a på 65 kvm samt en 1,5:a på 40 kvm på 1:a våningen. Här finns också restaurangen på 93 kvm. På 2:a våningen finns en stor 3:a på 90 kvm samt en 2:a med balkong på 70 kvm.     

Omgivning/Natur

Dalby ligger på Romeleåsens sydsluttning vid Lundaslättens rand. Nordväst om Dalby ligger nationalparken Dalby Söderskogs nationalpark. Inom promenadavstånd ligger flera andra friluftsområden: Billebjer och Dalby Norreskog i nordväst, Skrylle i norr och Trollskogen öster.    

Kommunikationer

Dalby har expanderat kraftigt sedan 1970-talet och utgår i dag en pendlingsort till Malmö och Lund. I Dalby bor ca 7.000 personer.  

Övrigt

Renovering samt underhåll av fastigheten utfört löpande 2011-2016:

- Nytt yttertak

- Genomgripande nytt plåtarbete, inklusive häng- och stuprännor.

- Flertal nyinsatta fönster på 1:a våningen

- Ny balkongdörr på ovanvåningen

- Fasadmålning

- Totalrenovering av allt interiört, inklusive nya golv, helkaklade badrum samt nya kök.

  

Instruktion om försäljning

FÖRUTSÄTTNINGAR

Försäljningsprospektet grundar sig på information som erhållits från säljaren samt från andra källor. Ingen garanti lämnas avseende innehållets riktighet. Säljaren samt Bjurfors Näringsliv friskriver sig uttryckligen från allt ansvar, eventuella fel eller ofullständigheter i prospektet eller i annan information, muntlig eller skriftlig, som tillhandahålls intressent till fastigheten.

Köpare av fastigheter har en långtgående undersökningsplikt. Spekulanter uppmanas därför att inför ett eventuellt förvärv noggrant utföra sin undersökningsplikt avseende fastighetens skick och övriga frågor som är av vikt för spekulanten.

Mottagare av prospektet förbinder sig att endast använda den för detta ändamål och inte kopiera eller delge den till andra utan skriftligt tillstånd.

Säljaren förbehåller sig rätten att avböja bud, avsluta pågående förhandlings- eller försäljningsprocess eller ändra ovan angivna riktlinjer utan att ange skäl för detta.

FÖRSÄLJNINGSPROCESSEN

Potentiella köpare inbjuds härmed, på basis av detta prospekt, att lämna indikativa bud på fastigheten. 

10 % av fastighetsvärdet erlägges i form av handpenning på dagen för tecknande av köpekontrakt. Resterande del av köpeskillingen erläggs på tillträdesdagen.

Fastigheten och bolaget överlåtes i befintligt skick och ägaren kommer att friskriva sig från allt ansvar för faktiska fel och brister, rättsliga fel, rådighetsfel och andra fel som ansvar för s k dolda fel. 

Tidplan

FÖR DENNA FÖRSÄLJNINGSPROCESS AVSES TIDPLANEN ENLIGT NEDAN FÖLJAS.

Visning av fastigheten sker efter överenskommelse.