Sydvästläge
Lund
Bostadsfastighet
Adress:
Gamla Dalbyvägen 68
Åsatt fastighetsvärde:
13 000 000 kr
Bruttoarea:
294 Kvm

Hyresfastighet i Lund totalrenoverad 2013-14

Trevlig fastighet i Råbylund med nio möblerade lägenheter. Totalrenoverad 2013-14. Säljes i bolagsaffär.

Fastighetsbeskrivning

Fastigheten ligger längs Gamla Dalbyvägen i populära Råbylund ca 1 km öster om trafikplats Gastelyckan.

På tomten står två byggnader i vinkel från år 1900 som tidigare varit slakteri men som åren 2013 till 2014 genomgick en totalrenovering med arkitektritad planlösning.

Den stora byggnaden i 1,5 plan innehåller sex lägenheter och den mindre flygelbyggnaden innehåller tre etagelägenheter. Lägenheterna har 1-3 rum och är på mellan 17 och 50 kvm. Lägenheterna är ljusa med vitmålade väggar och ekparkett på golven. Badrummen är helkaklade och varje lägenhet har funktionellt pentry. Samtliga lägenheter hyrs ut möblerade med kontraktstid om minst sex månader till företag, forskare och studenter.

Den stora byggnaden har källare med fräsch kaklad tvättstuga med en Podab tvättmaskin och en Podab torktumlare från 2020. Här finns även lägenhetsförråd, värmecentral och förråd. Denna byggnad har även handikapphiss till entrén en trappa upp.

Vi renoveringen byttes även tak, fönster, värmesystem, elledningar och det drogs in fiber i lägenheterna. År 2017 putsades fasaderna om.

Trädgårdssidan ligger i sydvästläge och mot norr finns en parkering med plats för runt 6 bilar.

 

Omgivning/Natur

Fastigheten ligger i Råbylund som är ett populärt område som expanderat kraftigt på senare år. I området ligger blandad bebyggelse av villor och flerfamiljshus.

Kommunikationer

Kommunikationerna är goda med cykel, buss och bil. Regionbuss 161 och 162 mellan går precis utanför tomten på Dalbyvägen och  lokalbuss 5 går ett par hundra meter bort. Buss till Lunds Central tar ca 7 minuter. Med cykel tar det ca 10 min in till Lund.

Närservice

Till centrala Lund med rikt utbud av affärer, caféer, restauranger, banker mm är det ca 2 km. Inom ett par hundra meter ligger Linero Centrum med Ica. apotek, vårdcentral, bibliotek mm.

Ansvarig Mäklare

Torbjörn Persson
Torbjörn Persson Reg. Fastighetsmäklare Transaktionsrådgivare torbjorn.persson@bjurfors.se
040-608 38 81