Framsida med butiksentré
Botkyrka
Industri - Uthyres
Adress:
Kumla Gårdsväg 26 B
Hyra:
1 200 kr/kvm/år
Bruttoarea:
1 010 Kvm

Industrilokal i attraktiva Eriksberg, Norsborg

Utmärkta produktionsytor med takhöjd upp till 8 meter. Även butik, lager och kontor. Lastportar och stor parkeringsyta framför byggnaden.

Planlösning

Två lastportar om 3 x 3 meter.

Produktionsyta på markplan om ca 640 kvm.
Entresolplan om ca 240 kvm.
Kontorsyta om ca 140 kvm som man även kan använda till butik/showroom.

Takhöjden är 6 till 8 meter i produktionsdelen och 3 meter under entresolplan.

Även utrustat med kök, wc, duschrum och omklädningsrum.

Omgivning

Botkyrka - Södra porten till Stockholm

Botkyrka ska ha en tydlig och attraktiv entré till Storstockholm med ett nytt trafiksystem som knyter samman kommunens stadsdelar. Södra porten blir ett nytt handels- och företagsområde invid E4:an vid Eriksberg i norra Botkyrka.

Varför Södra porten?

Botkyrka kommuns vision är att Botkyrka ska bli en tydlig och attraktiv entré till Storstockholm. Just Eriksbergs verksamhetsområde ligger mycket strategiskt till med tanke på det utmärkta skyltläget precis vid E4 och E20. Genom att utveckla Eriksberg i norra Botkyrka blir området en sammanhållen stadsdel tillsammans med Norsborg, Hallunda, Fittja och Alby.

Botkyrka Södra porten till Stockholm blir en plats som ger goda möjligheter för en rad verksamheter. Som ett nav vid infarten till Stockholm skapas möjligheter i en växande omgivning.

Visionen för Botkyrka kommun är att området ska innehålla handel, och andra verksamheter som bygger på besök, företag med inriktning upplevelsenäringen och ge plats för lokala företag och entreprenörer.

Eriksbergsområdet idag

Verksamhetsområdet Eriksberg i Botkyrka har under en längre tid skapat sig en position på marknaden och drar idag till sig människor från främst sydvästra Stockholm. Precis vid infarten till Stockholms stad är Eriksberg ett område med hög regional potential.

I dag är ungefär 4000 personer sysselsatta i Eriksberg och Alby. Av dessa arbetar cirka 300 i detaljhandeln. I området finns ett stort inslag av mindre verksamheter. De primära verksamheterna i området är lager/partihandel, lättindustri, handel, byggverksamhet och företagstjänster. Det tillgängliga utbudet som finns idag är begränsat, speciellt med tanke på hur många människor som bor i de omkringliggande områdena (Hallunda, Norsborg, Alby och Fittja). Eriksbergsområdet ligger nära flera viktiga trafikleder och kollektiva färdmedel, vilket gör det både enkelt att arbeta och besöka området.

Se gärna länk: https://www.botkyrka.se/stadsplanering-och-trafik/botkyrka-vaxer/hallunda-norsborg/pagaende-planer-och-program/sodra-porten 

Kommunikationer

Direkt på och avfart till E4/E20.

Närservice

Flertalet restauranger, mataffärer och allt du behöver i närområdet.

Övrigt

Visning enligt överenskommelse.

Ansvarig Mäklare

Hampus Tapper
Hampus Tapper Reg. Fastighetsmäklare - Transaktionsrådgivare hampus.tapper@bjurfors.se
070-782 00 86